• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2018

20:58

(VIDEO) PARTIZAN OD 0:2 DO 2:2 ZA ŠEST MINUTA! Mažić oštetio crno-bele za penal, Radničkom malo dva gola prednosti!

Fudbal

(VIDEO) PARTIZAN OD 0:2 DO 2:2 ZA ŠEST MINUTA! Mažić oštetio crno-bele za penal, Radničkom malo dva gola prednosti!

Podeli vest

Gubili su fudbaleri Partizana 2:0 u Nišu, ali su sa dva gola preko Nikolića i Miletića za šest minuta osvojili bod protiv Radničkog - 2:2

 

Pravi derbi videli smo u Nišu. Bilo je izuzetno bruno na "Čairu", Radnički je vodio 2:0, Partizan bio na kolenima, ali crno-belima bilo je potrebno samo šest minuta da se vrati u život i spasi poraza. 

Milorad Mažić napravio je veliku grešku u 37. minutu, nije svirao penal za crno-bele nakon igranja rukom Pankova, o čemu će se naravno pričati tokom narednih dana.

Počelo je žestoko. U drugom i petom minutu videli smo dve dobre šanse za jedne i druge. Prvo je pripretio Ranđelović, pa Šćekić . Onda je usledilo zatišje do 35. minuta. 

Prvo je Radnički poveo golom Haskića, a samo dva minuta kasnije proključalo je na terenu. Prvo je Rikardo bio u šansu, pa je Zakarić pogodio prečku, lopta se odbija do Jankovića, koji je šutirao, a loptu je na putu do gola Pankov zakačio rukom. Igrali Partizana su negodovali, tražili penal, ali Milorad Mažić nije smatrao da je bio penal.

Radnički je duplirao prednost već u 47. minutu drugog dela meča.  Svemu je prethodila užasna greška Nemanje G. Miletića, dvaput se okliznuo levi bek crno-belih. Iskoristio je to Lazar Ranđelović, istrčao kontru i nesebično poslužio Stojanovića, asistenta kod prvog gola, koji nije imao težak zadatak da matira Stojkovića iz blizine.

Međutim, nisu se crno-beli predavali. Partizan je podigao samopouzdanje golom Nikolića iz 79. minuta meča. Usledilo je nekoliko dobrih šansi, Mitrović je glavom gađao preko gola, a onda u 85. novi šok za Nišlije.

Pantić je centrirao, a Nemanje R. Miletić pogodio i izjednačio na 2:2 u 85. minutu.  Mogao je Partizan i do pobede u 88. minutu, ali je šut Pantiću paradom zaustavio golman Radničkog.

RADNIČKI - PARTIZAN 2:2 (1:0)

 

Strelac: Haskić u 35, Stojanović u 47. minutu - Nikolić u 79, Miletić u 85.

Stadion: Čair. Sudija: Milorad Mažić.

RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Pankov, Bondarenko, Stanković, Crnomarković, Drinčić, Stojanović, Ranđelović (od 64. Mrkić), Haskić (od 69. Mitrović), Grbić (od 77. Stanisavljević). 

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić (od 55. Urošević), Zdjelar (od 49. Nikolić), Šćekić, Janković, Pantić, Zakarić, Gomeš.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

Besni su navijači Radničkog na sudiju Milorada Mažića.

90'. Igraće se još 5 minuta!

88'. Umalo da Partizan stigne do preokreta. Šutirao je Pantić sa oko 20 metara, a paradom je Risti. izbio loptu u korner.

87'. Mitrović je postigao gol za Radnički, ali je poništen zbog ofsajda! Sada Mažić nije pogrešio.

85'. GOL! 2:2!  Pantić pronašao Nemanju R. Miletića, koji je ostao sam i pogodio mrežu za 2:2. Gol je posvetio tragično preminulom Dušanu Todoroviću

80'. Kontra Radničkog  Mitrović na petercu šutira glavom ali promašuje. Uhvatili su se navijači za glavu. 

79'. GOL! Nikolić je smanjio rezultat na 2:1! Janković je ubacio loptu s leve strane, a Nikolić opalio levicom sa ivice šesnaesterca i prepolovio prednost Radničkog.

76'. Grbić je pokušao da prođe pored Valijentea, a Španac dobija žuti karton jer ga je nepropisno zaustavio.

74'. Pokušao je Šćekić, traljav šut, lopta završava pored gola, nije ovo bilo opasno za Nišlije.

72'. Partizan napada, međutim ne uspevaju crno-beli da ozbiljnije ugroze Nišlije. Fudbaleri Radničkog odlično odolevaju crno-belima.

69'. Haskić je signalizirao Lalatoviću da ne može da nastavi meč  i zamenjen je centarfor Radničkog. Umesto njega je ušao Mitrović.

76'. Kontra Partizana, Janković je proigrao Zakarića, koji vrlo loše šutira i šalje loptu preko gola.

58'. Grbić dobija žuti karton, pravdanje mu nije pomoglo kod Mažića.

Foto: Starsportphoto

 

57'. Udarac Drinčića direktno u gol iz slobodnog udarca, ali brani Stojković.

55'. Dobar šut Nikolića sa dvadesetak metara, ali  odbranio mu je čuvar mreže Radničkog Ristić.

51'.Rikardo je u prilici da pripreti Nišlijama, ali samo korner za Partizan.

49'. Izmena u Partizanu, izlazi Zdjelar u igri je Nikolić.

47'. GOL! Radnički vodi 2:0! Miletić se okliznuo, kada je bio poslednji igrač odbrane. To je iskoristio Ranđelović, izašao sam ispred Stojkovića, bio nesebičan, dodao do Stojanovića na drugoj strani koji je duplirao vođstvo. Stojanović je posle asistencije upisao i pogodak protiv "parnog valjka" na ovom meču.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Prvo poluvreme

45'. Igraće se još dva minuta.

45'. Janković je dobio žuti karton zbog šutiranja lopte posle sudijskog zvižduka.

44'. Zakarić je bio u šansi ali se našao u nedozvoljenoj poziciji.

37'. Frka u petercu Radničkog. Prvo je šutirao Rikardo, pa Zakarić pogodio prečku, a onda nakon šuta Jankovića rukom je igrao Pankov. Crno-beli su tražili penal, Mažić je smatrao da nije bio.

35'. GOL! Radnički vodi 1:0!  Stojanović je s desne stane ubacio loptu u peterac, Haskić je pobegao čuvarima  i glavom matira Stojkovića za vođstvo Nišlija - 1:0.  

 

34'. Propust Milovana Ristića, Mažićevog pomoćnika ispod zapadne tribine. Podigao je ofsajd, iako je Goran Zakarić više od metar bio iza poslednjeg igrača odbrane Radničkog. Zaustavljen je obećavajući napad Partizana.

28'. Šansa za Radnički, Haskić je proigrao Ranđelovića, hteo je da šutira sa ivice šesnaesterc ali  u poslednjem trenutku proklizava.Šansa je otišla u nepovrat.

26'. Prvi žuti karton na meču Mažić je pokazao Markoviću.

25'. Crno-beli imaju mnogo veći posed lopte, kontrolišu situaciju, dok Nišlije vrebaju šansu iz kontre.

Šou Nenada Lalatovića trenera Nišlija pored aut linije nakon duela Miletića i Grbića. Tražio je faul u korist svog tima, skako pored terena pa je Mažić morao da ga smiruje.

13'. Bez konkretnih prilika tokom minulih nekoliko minuta, ali se igra uglavnom pred golom Radničkog.

6'. Sjajna šansa za Partizan. Janković je proigrao Šćekića koji je ostao sam iza leđa odbrane na nekoliko metara od gola, zaboravile su Nišlije na njega, ali je bio neprecizan, šalje loptu pored gola.

4'. Prva akcija Radničkog na meču. Ranđelović je prošao pored Miletića, šutirao, a brani golman Partizana Vladimir Stojković.

- Pre početka utakmice minutom ćutanja biće odata pošta tragično preminulom Dušanu Todoroviću, četvorogodišnjem mališanu iz Svilajnca, koji nije uspeo da preživi, uprkos odlasku na lečenje u Barselonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toplica

pre 5 godina

Sve ce to da kompenzuju u nebitnim utakmicama kako bi nam zatvorili usta.

Sramota

pre 5 godina

Ovaj Informer postao ispostava partizanovog vesnika.Neverovatno da glavni i odgovorni urednik dozvoljava nekom novinarcicu da pise a da je ovoliko navijacki obojen.Zasto nije pomenuo da je Radnicki ostecen za igraca vise jer je Miletic zasluzio crveni karton jos u prvom poluvremenu.Ne sporim da je bio penal ali stvarno je sramota da pisete kako je ostecen samo partizan.U derbiju je bio gol cist kao suza a vi se stavili na stranu partizana.Nisam primetio da ste bili tako sumnjicavi kada su njemu sudije dodeljivale nezasluzene pobede,svirale preko 20 penala,prosle sezone,uglavnom nepostojecih ili kad protivnicima iskljuce igraca na pravdi boga,tada se niste oglasavali ovakvim naslovima.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija