• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

21:01

(VIDEO) LIGA EVROPE: VEČE U ZNAKU RED BULOVA I KUTRONEA! Salcburg "preveo" Seltika, Lajpcig isprašio Rozenburga, preokret Milana

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: VEČE U ZNAKU RED BULOVA I KUTRONEA! Salcburg "preveo" Seltika, Lajpcig isprašio Rozenburga, preokret Milana

Podeli vest

Lagane pobede ostvarila su "braća" po Red Bulu - Salcburg i Lajpcig, koji su upisali bodove protiv Seltika, odnosno Rozenburga, dok je zapažen meč viđen i na "San Siru" gde je Milan preokrenuo protiv Olimpijakosa nakon gola zaostatka zahvaljujući mladom Kutroneu

Fudbaleri Salcburga su definitvno našli mesto pod suncem u Ligi Evrope, utešnom takmičenju koje im je ostalo nakon šokantne eliminacije od Crvene zvezde pa su nakon pobede protiv Lajpciga došli i do tri boda protiv Seltika.

Ekipa iz Mocartovog grada je gubila od škotskog velikana, ali je golovima u drugom poluvremenu stigla do ubedljivih 3:1 i maksimalnog učinka u prva dva kola.

Ubedljiv je bio i Lajpcig koji je isprašio na gostovanju u Norveškoj Rozenburg istim rezultatom kao Salcburg i tako zalečila rane iz prvog kola.

Fudbaleri Milana su takođe napravili veliki podvig protiv Olimpijakosa pošto su zaostatak od jednog gola sa poluvremena preokrenuli sa tri pogotka u nastavku. Junak je bio Kutrone koji je za devet minuta postigao dva gola, a u strelce se upisao i Gonzalo Iguain.

Ubedljiv je bio i Arsenal na gostovanju Karabagu 3:0, Bajer iz Leverkuzena je lako izašao na kraj protiv AEK-a iz Larnake sa 4:2, dok su fudbaleri zagrebačkog Dinama lako rešili Anderleht sa 2:0 kome je kumovalo i isključenje nekadašnjeg defanzivca Crvene zvezde Ognjena Vranješa.


LIGA EVROPE
 

2. kolo

A GRUPA
Leverkuzen - AEK Larnaka 3:2 (1:1)

(Haverz 44, Alario 49, 88, Brant 90+3 - Tričkovski 25, Raspas 90+1)
Cirih - Ludogorec 1:0 (0:0)
(Palson 84)
Tabela: Leverkuzen 6, Cirih 6, Ludogorec 0, AEK Larnaka 0.
 

B GRUPA
Rozenborg - Lajpcig 1:3 (0:1)

(Jebali 89 - Augustin 12, Konate 54, Kunha 61)
Salcburg - Seltik 3:1 (0:1)
(Dabur 55, 73 penal, Minamino 61 - Eduard 2)
Tabela: Salcburg 6, Lajpcig 3, Seltik 3, Rozenborg 0.
 

C GRUPA
Bordo - Kopenhagen 1:2 (0:1)

(Šanhare 84 - Sotirou 42, Skov 90+2)
Zenit - Slavija Prag 1:0 (0:0)
(Kokorin 80)
Tabela: Kopenhagen 4, Zenit 4, Slavija Prag 3, Bordo 0
 

D GRUPA
Anderleht - Dinamo Zagreb 0:2 (0:1)

(Hajrović 19, Gojak 68)
Fenerbahče - Trnava 2:0 (0:0)
(Slimani 52, 69)
Tabela: Dinamo Zagreb 6, Fenerbahče 3, Trnava 3, Anderleht 0
 

E GRUPA
Karabag - Arsenal 0:3 (0:1)

(Soktratis 4, Smit Rou 53, Genduzi 80)
Vorskla Poltava - Sporting 1:2 (1:0)
(Kulah 10 - Montero 90, Kabral 90+3)
Tabela: Arsenal 6, Sporting 6, Vorskla 0, Karabag 0
 

F GRUPA
Betis - Dudelanž 3:0 (0:0)

(Sanabria 56, Lo Kelso 80, Teljo 88)
Milan - Olimpijakos 3:1 (0:1)
(Kutrone 70, 79, Iguain 76 - Gerero 14)
Tabela: Milan 6, Betis 4, Olimpijakos 1, Dudelanž 0.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija