• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

17:31

(VIDEO) BUNDESLIGA: ŠALKE JE FENIKS IZ PEPELA, ALKASER JE JUNAK DORTMUNDA! Nastasićev tim ostavlja krizu za sobom, ludilo Borusije

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: ŠALKE JE FENIKS IZ PEPELA, ALKASER JE JUNAK DORTMUNDA! Nastasićev tim ostavlja krizu za sobom, ludilo Borusije

Podeli vest

Fudbaleri Šalkea posle katastrofalnog starta u sezoni vraćaju samopouzdanje pošto su slavili na gostovanju u Dizeldorfu protiv Fortune za drugu uzastopnu pobedu u Bundesligi, a treću računajući i Ligu šampiona

Nakon košmarnih nedelja zakucanih za dno nemačkog šampionata, Šalke je posle Majnca otkinuo bodove i Fortuni pobedivši ih 2:0 golovima Mekinija u 48. minutu i Burstalera u 53.

Nakon nova tri boda, ekipa našeg Matije Nastasića koji je ceo meč presedao na klupi se podigla iznaf zone ispadanja i sada grabi ka sredini tabele.

Jedini neporaženi tim u ligi, Borusija iz Dormunda slavila je na "Vestfalenu" protiv Augzburga u najluđoj utakmici kola. Gubili su "milioneri" dva puta, ali su zahvaljući trostrukom strelcu Paku Alkaseru u 62. i 80 minutu i Mariju Gezeu u 84. došli uzeli tri boda, bez obzira na to što im je posle primljenog gola u 87. minutu to izgledalo ispušteno.

U preostalim mečevima u uvodnom terminu dana, Hanover je slavio protiv Štutgarta, dok je Herta lišena pomoći našeg Marka Grujića remizirala na gostovanju Majncu.


BUNDESLIGA


7. kolo

Petak
Verder - Volfsburg 2:0 (1:0)
(Klasen 35, Egešten 86)
Subota
Dortmund - Augzburg 4:3 (0:1)
(Alkaser 62, 80, 90+6, Gece 84 - Fimbogason 22, Maks 71, Gregoric 87)
Hanover - Štutgart 3:1 (2:0)
(Vud 30, 45+1, Bebu 90+1 - Gomez 50)
Majnc - Herta 0:0
Fortuna - Šalke 0:2 (0:0)
(Mekini 48, Burgstaler 53)
Bajern - Menhengladbah 18.30
Nedelja
Frajburg - Leverkuzen 13.30
Hofenhajm - Ajntraht 15.30
Lajpcig - Nirnberg 18.00

Tabela: Dortmund 17, Verder 14, Herta 14, Bajern 13, Menhengladbah 11, Lajpcig 11, Augzburg 9...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija