• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

06.10.2018

18:38

JEDNA GLAVOBOLJA MANJE ZA TUMBAKOVIĆA! Jovetić napada "orlove", trojica pod znakom pitanja

Fudbal

JEDNA GLAVOBOLJA MANJE ZA TUMBAKOVIĆA! Jovetić napada "orlove", trojica pod znakom pitanja

Podeli vest

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković izjavio je da postoje velike šanse da napadač Monaka Stevan Jovetić bude spreman za utakmicu protiv Srbije u Ligi nacija, ali i da je gotovo siguran izostanak Stefana Savića, srca odbrane "sokolova"

Nekadašnji trener Partizana se suočava sa velikim kadrovskim problemima pred istorijski duel protiv Srbije, ali bi možda najveća u liku Jovetića trebalo da bude otklonjena budući da mu je bivši centarfor beogradskih crno-belih rekao da će meč protiv Rena u francuskom prvenstvu početi sa klupe.

Što se tiče Jovetića, čuli smo se, očekuje da bude na klupi u nedelju protiv Rena, tako da bi trebalo da bude uz nas, a Janković će najverovatnije biti spreman za početak priprema - otkrio je Tumbaković radosne vesti za pristalice "sokolova" uz nadu da je temperatura Nebojše Kosović prolazna stvar.

Ipak, situacija je daleko od idealne, a najveću glavobolju popularnom Tumbi zadaje izvesni izostanka Stefana Savića, dok će sa Vukićevićem videti kada se pojavi na prozivci.

Savić gotovo sigurno ne igra protiv Srbije i Litvanije. Male su šanse da dođe na okupljanje. Vukčević je sličnu povredu imao prošle sezone, nije lečena na pravi način. To je problem. Sada je obnovio. Nije problem trening ili njegova sprema. Međutim, očekujem da dođe, pa ćemo da vidimo - naveo je Tumbaković.

Meč između Crne Gore i Srbije igra se 11. oktobra u Podgorici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija