• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2018

23:01

MITAR NEMA NAMERU DA STANE: Idemo i u Bukurešt po pobedu!

Fudbal

MITAR NEMA NAMERU DA STANE: Idemo i u Bukurešt po pobedu!

Podeli vest

Sipa Aleksandar Mitrović, ne staje! Golgeter reprezentacije Srbije postigao je oba gola za pobedu "orlova" nad Crnom Gorom u Podgorici (2:0) i poručio da ekipa ide i u Bukurešt po tri boda

Srbija je dosta lakše nego što se očekivalo pobedila Crnu Goru u Podgorici.

- Dobro smo igrali, odigrali taktički zrelo, iskoristili smo šanse, mada smo mogli da postignemo i treći pogodak. Dobro smo stajali na terenu, držali smo Jovetića daleko od našeg gola... Uglavnom, dobra igra i zaslužena pobeda - rekao je Mitrović posle meča.

On je najavio da će "orlovi" i u Bukureštu tražiti tri boda.

- Pokazali smo i u Beogradu da smo kvalitetniji tim od Rumunije, a oni su kaznili neke naše greške i izborili 2:2. Verujem da ćemo u ovoj drugoj utakmici da odigramo bolje i da nećemo praviti kikseve - istakao je Aleksandar Mitrović.

(VIDEO/FOTO) SRBIJA OSVOJILA CRNU GORU! Mitrović doneo "orlovima" istorijsku pobedu u Podgorici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija