• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

25.10.2018

12:48

SA ONIMA KOJI LAŽU I IZMIŠLJAJU - NIKAD VIŠE! Luka Milivojević se ne vraća u reprezentaciju!

Fudbal

SA ONIMA KOJI LAŽU I IZMIŠLJAJU - NIKAD VIŠE! Luka Milivojević se ne vraća u reprezentaciju!

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Milivojević poručio je da nema nameru do daljeg da se vraća u reprezentaciju, jer ne želi da sarađuje sa ljudima koji su ga oklevetali u javnosti

Milivojević je u razgovoru za Sportklub istakao kako tim Srbije ništa ne gubi što on nije tu.

Nema velike razlike sa mnom i bez mene, ne može jedan igrač toliko da utiče na kolektiv, ali s druge strane pod kojim uslovima bih se vratio? Kod njih bih se teško vratio, ne volim da radim sa ljudima koji lažu, izmišljaju, takav nisam, volim da dam celog sebe za tim, da maksimalno izguram i da se žrtvujem koliko mogu za tim. Znam ko sam, šta sam, stojim iza svojih reči, a sa njima ću teško raditi u budućnosti - istakao je Milivojević.

On tvrdi da je "glavom platio" to što je izneo kritike na taktiku na utakmici sa Švajcarskom na Mundijalu.

Znam da treba da budem deo reprezentacije, ali nisam zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalskim kvalitetima. Ima ljudi koji odlučuju da li treba da budem u reprezentaciji. Istina je da sam izostavljen sa spiska posle komunikacije na SP, gde sam upitan šta mislim posle meča sa Švajcarske. Rekao sam da bismo sa četiri boda išli dalje, kockali smo se previše u poslednjih 15 minuta i izmena nije bila logična - rekao je Milivojević.

Kaže da bi sve lakše prihvatio da je zamenjen za igrača na njegovoj poziciji.

- Platili smo glavom sve, na kraju sam i ja platio glavom jer sam izneo mišljenje. I onda sam došao do zaključka, ako ne mogu da kažem mišljenje, onda i ne moram da budem tamo. Ako ja treba da kažem nešto što bi oni voleli da čuju, od mene to neće čuti jer nisam takav. Onda su posle toga usledili napadi u javnosti koji veze nemaju sa fudbalom, a još više me okrenuli protiv njih -  naglašava kapiten Kristal Palasa.

Prema njegovim rečima nema nikakav problem da pogleda bilo koga u oči i kaže sve što ima, za razliku od onih koji su ga optužili da je hteo da napravi puč u reprezentaciji.

- Ono što je meni najdraže je da postoji u timu više od 20 igrača koji bukvalno žive zajedno, provodili smo sve vreme zajedno tamo i oni svi znaju šta se dešavalo. Ne mogu da shvatim je kako neko može da izađe sa izjavom za koju zna da nikad nije postojala, da stane iza te izjave. Dva igrača, pa onda selektor koji potvrđuje te reči i na kraju dođeš do saznanja da niko od njih to nije rekao.

Reči oko puča potvrdio je selektor Mladen Krstajić, a onda se prema rečima Milivojevića pokajao.

- To mi je još veća satisfakcija da sam na pravom putu. Što se tiče saigrača, znam da će neki od njih da me podrže i svi znaju šta je istina. Sutra ne bih imao problem da odem na konferenciju sa bilo kim od njih, pogledam ih u oči i kažem im šta imam, a oni će imati problem jer su pričali laži - zaključio je Luka Milivojević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
alejandroveliki

pre 5 godina

A jesi ti bas neki bez koga se ne moze. Sujeta je teska boljka u tvom slucaju,mozda neizleciva.

branko1

pre 5 godina

Zato što ti I tebi slični navijaju I rade u fudbalu mi I jesmo tako "cenjeni" u tom sportu .Kada malo pametniji I pošteniji dođu na čelo FSS krenućemo I mi tamo gde bi trebali da budemo

Nesa

pre 5 godina

Eto to je razlog zasto je nas fudbal nula, reprezentacija dvojka, a igraci lipov lad. Umisljeni balavci koji misle da su naj pametniji i da se svet okrece zbog njih. Oni imaju misljenje. Pa kakvo misljenje imas u bilo kom klubu. Pa nisi ni tamo ni u reprezentaciji zato sto si filozof, vec da trcis, juris za loptom i da uradis ono sto vi neznate da dajete golove bre.

Dejan

pre 5 godina

Ma evo bez tebe se nemoze,koje ti pravo imas ,zato tako i prolazimo,koje tvoje misljenje,mnogo dajete sebi na znacaju sami ,a niste svesni da nevredite toliko. Bez svakoga se moze ,pa i bez tebe,a i ovi klinci su izmislili za vas umisljene fudbal.Na SP,smo bili najsporija ekipa zbog sedine terena,i ti sebi dajes za pravo da pricas.Ubi te sujeta.Decko nisi bitan vise

Pedja

pre 5 godina

I ne treba da igras.....iz takvog kluba dolaziš takve i manire i nosis....secam se kad si u Zagrebu nosio kapu zvezde nakon meca Olimpijakos dinamo.....cista provokacija, ne znam sta bi se ovde uradilo da je bilo obrnuto.....derbiji, svaki si provocirao....i ne treba da igras, da nece svet da se obrne zbog tebe.....mnogo veci igraci su u jednom momentu odustajali od igranja u repki pa nista strasno, a kamoli zbog tebe

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija