• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Guardian

29.10.2018

14:15

RONALDO OTVORIO DUŠU: Evo zbog čega je Portugalac otišao iz Reala i šta kaže o aferi oko silovanja

Fudbal

RONALDO OTVORIO DUŠU: Evo zbog čega je Portugalac otišao iz Reala i šta kaže o aferi oko silovanja

Podeli vest

Posle nekoliko meseci čekanja Kristijano Ronaldo je otvorio dušu i napokon je priznao da je iz Reala otišao zato što više u Madridu nisu mislili da je nezamenjiv

Koliko je to bila dobra procena Reala pokazuju rezultati u novoj sezoni, a koji su katastrofalni. Ipak, Ronaldo je u intervjuu za "Gardijan" rekao da više nije osećao u razgovoru sa predsednikom kluba Florentinom Perezom da su na istim talasnim dužinama kao pre.

- Osetio sam u klubu, a pogotovo od predsednika, da me više ne smatraju onakvim kakav sam bio godinama. U prvih četiri-pet sezona bio sam "Kristijano Ronaldo". Posle toga sve manje. Predsednik me više nije gledao istim očima, kao igrača koji je nezamenjiv u timu. To je ono što me je nateralo da odem - rekao je Ronaldo.

Portugalac je priznao da se osetio pomalo izneverenim u Madridu.

- Često sam viđao u novinskim tekstovima priču kako sam tražio da odem iz Reala. To je delom samo tačno. A, istina je da nisam osećao da me predsednik i dalje podržava. Da su u pitanju bile pare, otišao bih u Kinu, gde bih zarađivao pet puta više nego u Juventusu. U Realu sam zarađivao isto kao u Torinu, ako ne i više. Razlika je u tome što me je Juventus baš želeo, to su mi jasno stavili do znanja, pokazali su mi - istakao je Ronaldo.

On je dodao da odlazak Zinedina Zidana iz Reala nema nikakve veze s njegovim odlaskom, kao i da smatra da je zaslužio Zlatnu loptu više od Luke Modrića.

- Da, smatram da sam je zasužio. Moj san je da osvojim šestu Zlatnu loptu i da prestignem Lionela Mesija - jasanje Ronaldo.

Na temu afere oko navodnog silovanja u Las Vegasu iz 2009. godine, za šta ga optužuje jedna Amerikanka, Kristijano je rekao:

- Naravno da me pogađa cela priča, jer utiče na moj život. Imam partnera, četvoro dece, majku koja je u godinama, sestre, brata, porodicu sa kojom sam veoma blizak. Da ne pričam o mojoj reputaciji, da sam nekom uzor... Zamislite šta znači kada da vas neko optuži za silovanje, bilo da ste to uradili ili ne. Znam ko sam i šta sam uradio. Istina će izaći na videlo i svi ljudi koji me sada kritikuju, koji sve to pretvaraju u cirkus, videće šta će biti - poručio je Ronaldo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija