• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anadolija

31.10.2018

12:24

NEMAMO PROBLEM SA MATIĆEM! Bjeković otkriva i da su još dvojica igrača pred povratkom među "orlove"!

Fudbal

NEMAMO PROBLEM SA MATIĆEM! Bjeković otkriva i da su još dvojica igrača pred povratkom među "orlove"!

Podeli vest

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković poručio je da ne postoji problem sa Nemanjom Matićem i da će se as Mančester junajteda ekspresno vratiti u reprezentaciju

Bjeković je u razgovoru za Anadoliju rekao da je sve u savezu iznenadila Matićeva objava na društvenim mrežama, kako će ga "Srbija ponovo izdati", ali da je sve brzo razjašnjeno.

- Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvene mreže i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez još jedne vedete nacionalnog tima. Čuli smo se Matićem, sve smo rešili i razjasnili i ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju - rekao je Bjeković.

On je istakao da se priča i sa još dvojicom igrača koji su ljuti na selektora Mladena Krstajića, sa Matijom Nastasićem i Lukom Milivojevićem.

Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu. Sada je samo pitanje ko je tvrdoglaviji, ti igrači ili selektor. Ali, u interesu srpskog fudbala niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan. Da se razumemo još jednom, plan je da Ligu nacija iskoristimo za uigravanje i smenu generacija, a da kroz kvalifikacije izborimo plasman na Evropsko prvenstvo. Zato Krstajić i pruža šansu klincima koji su osvojili Evropsko i Svetsko prvenstvo u omladinskoj konkurenciji. Želimo da se uverimo na koga od njih možemo da računamo za pozicije koje pokrivaju Luka Milivojević, Tadić, Matić... Niko nije otpisan - rekao je Bjeković. 

Legenda Partizana i srpskog fudbala je objasnila i kakva je situacija sa Sergejom Milinkovićem-Savićem, čijim su igrama navijači reprezentacije poprilično nezadovoljni.

Razgovarao sam puno sa Sergejom Milinković-Savićem, nije lako u njegovim godinama ostati imun na priče koje su kružile tokom Svetskog prvenstva. On je u Rusiji proveo više vremena na telefonu i u kontaktu sa svojim agentima, nego što se bavio nekim drugim stvarima. Sada kada je konačno rešio svoj status i stavio paraf na novi ugovor sa Lacijom, ubeđen sam da će brzo prevazići krizu i ponovo zaigrati na nivou iz prošle sezone. Sergej svakako nije zaboravio da igra fudbal, poseduje ogroman potencijal i vrlo brzo će ga pokazati na delu - istakao je Nenad Bjeković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija