• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2018

18:57

KLOP UĆUTKAO ENGLESKE NOVINARE: Poštujemo Srbiju, nemojte da me pitate o Šaćiriju!

Fudbal

KLOP UĆUTKAO ENGLESKE NOVINARE: Poštujemo Srbiju, nemojte da me pitate o Šaćiriju!

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da Đerdan Šaćiri nije negativno reagovao kada mu je saopštio da ga neće voditi u Beograd na meč protiv Crvene zvezde (utorak, 18.55) i da je želja da sav fokus bude usmeren na fudbal


Nemac je ostavio Šaćirija, fudbalera albanskog porekla rođenog u Gnjilanu, u Engleskoj kako bi izbegao moguće političke konotacije i veliki pritisak sa tribina.

- Mnogo sam razmisljao o timu. Igrači me poštuju i nikada nisu negativno reagovali na to. Došli smo ovde zbog fudbala, ne bavimo se politikom. Zato smo odlučili da ne dovedemo Šaćirija - rekao je Klop na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da predstavlja veliki klub kao što je Liverpul i da zato koncentracija mora da bude samo na teren. Na pitanje da li takva situacija utiče na ekipu, Nemcu je zasmetalo mišljenje britanskih novinara.

Psuje na srpskom

Nažalost, nisam naučio srpski jezik, težak je... Znam samo psovke, ali ne bih da ih izgovorim,
Jirgen Klop, menadžer Liverpula


- Moj posao i vas novinara je da pričamo samo o fudbalu. Mi smo u Srbiji i poštujemo stanje ovde, nemojte da me ovde pitate o Šaćiriju. Politika je uvek deo života, ali ovo je fudbal. Da budem iskren, samo engleski novinari pitaju o tome. Mogla je da bude druga priča, ali mi je ne želimo - kazao je Klop.

Nemac je upozorio prevodioca da tačno prenese njegove reči.

Jeste li lepo preveli? Hoću da me ljudi ovde ne shvate pogrešno - jasan je bio nemački stručnjak.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je svestan da će njegov tim igrati u bučnoj atmosferi u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, ali da se ne plaši ambijenta.

- Moramo da budemo spremni za borbu i veliku utakmicu, mi smo Liverpul i znamo šta to znači. Siguran sam da će moji igrači na pravi način reagovati. Beograd pravi sjajnu atmosferu, ali ne bojimo se ''Marakane.

O duelu sa Crvenom zvezdom Klop kaže da nije pričao sa bivšim asistentom Željkom Buvačem, sa kojim je dugo sarađivao, ali se nisu najbolje rastali.

- Nažalost, nisam naučio srpski jezik, težak je... Znam samo psovke, ali ne bih da ih izgovorim - uz osmeh poručuje harizmatični stručnjak.

Klop dodaje da je Liverpul pred imperativom pobede i da mora da dođe do nje pred odlučujuće mečeve sa Pari Sen Žermenom i Napolijem.

ŠAĆIRI NE DOLAZI U BEOGRAD! Klop: Bitan nam je, ali igraće drugi put!

ŠAĆIRI NAMERNO PROVOCIRA "DELIJE": Zvezda baš i nije najbolji tim, ne brinem za rezultat!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran 62

pre 5 godina

Svaka cast Klopu, pravi covek fudbala. Dolazi sa ekipom da igra fudbal i drugo ga nista ne zanima. Samo tri boda.

vlah alija

pre 5 godina

pa nije bre lud da ga vodi medju najvece divjake evrope

Stojan

pre 5 godina

Boli kad vam zavisi od Srba. Naucite se na to, trebace vam. Ali ako nastavite vredjati nece vamo niko pomoci jer niko vas nece u svoju zemlju.

Cedo

pre 5 godina

Јебем ли ти све по списку вла алија. Поздрав од дивљака

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija