• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2018

11:40

KRSTAJIĆ PODRŽAO MATIĆA JER NIJE NOSIO MAK: Dobar je čovek i sve što kaže ide iz srca!

Fudbal

KRSTAJIĆ PODRŽAO MATIĆA JER NIJE NOSIO MAK: Dobar je čovek i sve što kaže ide iz srca!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić osvrnuo se na pompu oko Nemanje Matića na Ostrvu, izazvanoj zbog odbijanja da nosi cvet maka na dresu zbog, kako je naglasio, bombardovanja Srbije 1999. godine


Pričali smo, u kontaktu smo stalno. Kao selektor ga podržavam, dobar je čovek i sve što kaže ide iz srca - rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Matić je na spisku za utakmice protiv Crne Gore i Litvanije, nakon što je prošlog meseca zbog povrede preskočio gostovanje Crnogorcima u Podgorici i Rumunima u Bukureštu.
 

SELEKTOR "ORLOVA" SAOPŠTIO SPISAK! Krstajić vratio Fejsu, Matić ponovo u dresu Srbije

(FOTO) BEDNI ENGLESKI LICEMERI! Obrušili se na Matića, a POLA BORNMUTA na istom meču nije nosilo makove!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija