• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2018

19:28

(VIDEO) SITI JE GAZDA U MANČESTERU, Arsenal upao u krizu

Fudbal

(VIDEO) SITI JE GAZDA U MANČESTERU, Arsenal upao u krizu

Podeli vest

Gazda u Mančesteru je Siti! Aktuelni šampion Engleske lako je dobio gradski derbi protiv Junajteda u 12. kolu Premijer lige - 3:1

Siti je prošao majstorski kroz još jedan izazov i ostao sam na prvom mestu tabele posle 12 kola.

"Građani" su poveli u 12. minutu golom Davida Silve i tim rezultatom se otišlo na poluvreme. Samo što je igra nastavljena, Serhio Aguero je duplirao vođstvo domaćeg tima.

Nadu Junajtedu doneo je Entoni Marsijal pogotkom iz penala u 58. minutu, ali je sve nade gostiju da mogu da izbegnu poraz ugasio Ilkaj Gindogan u 86. minutu, posle majstorske akcije gotovo pola tima.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za Junajted.

Siti je prvi sa 32 boda, dok su "crveni đavoli" na osmom mestu sa 20 bodova.

A, Arsenal je upao u krizu. "Tobdžije" su treće kolo zaredom osvojile samo bod, ovog puta je na "Emirejtsu" nerešeno izborio Vulverhempton - 1:1.

I to se može reći da je tim Unaija Emerija spasao i taj jedan bod. Vulvsi su vodili od 13. minuta golom Ivana Kavaljera, a Arsenal je izjednačio tek četiri minuta pre kraja preko Henrika Mkitarjana.

Arsenal je na petom mestu sa 23 boda, dok su "vukovi" na 11. poziciji sa 15 bodova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija