• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2018

10:26

VIDIĆ HOĆE MURINJOV POSAO! Nemanja želi da trenira Mančester

Fudbal

VIDIĆ HOĆE MURINJOV POSAO! Nemanja želi da trenira Mančester

Podeli vest

Nekadašnji srpski fudbaler Nemanja Vidić želi da nasledi Žozea Murinja na klupi Mančester junajteda

Legendarni štoper Junajteda bio je gost na jednoj engleskoj televiziji, kao komentator gradskog derbija u Mančesteru.

Iako je Siti dosta lako savladao Junajted, Vidić nije bio oštar prema Žozeu Murinju, a priznao je i zbog čega.

Ako Murinjo posle ovoga krene da pobeđuje onda ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo 10 utakmica zaredom! Da budem iskren, u budućnosti bih želeo da budem menadžer. Voleo bih da naučim još neke stvari. Da kritikujem Murinja sada, a u perspektivi želim da bude trener - to ne bi bilo pošteno. On je čovek koji je osvojio mnogo trofeja - istakao je Vidić.

Ipak, priznao je i Nemanja da to nisu "crveni đavoli" kakve su navijači dve decenije gledali.

U redu, to nije Mančester koji smo navikli da gledamo, ovo je Murinjov Mančester. Kada je dolazio morali ste da znate šta da očekujete, kakvu vrstu fudbalu. On je tako igrao i u Interu, u Čelsiju manje više, možda samo malo otvorenije u Realu. Na kraju krajeva to je "Murinjo fudbal - naglasio je Nemanja Vidić.

Sve to je bilo dovoljno Englezima da krenu sa pričom kako Vidić kuca na vrata u Junajtedu i želi Murinjov posao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija