• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2018

16:38

DANIJEL ALEKSIĆ POSLE 10 GODINA U REPREZENTACIJI! Sergej otpao, neizvesni Fejsa, Kostić i Dmitrović

Fudbal

DANIJEL ALEKSIĆ POSLE 10 GODINA U REPREZENTACIJI! Sergej otpao, neizvesni Fejsa, Kostić i Dmitrović

Podeli vest

Nekada velika nada srpskog fudbala Danijel Aleksić pozvan je u reprezentaciju Srbije za mečeve protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija usled nepredviđenih zdravstevnih problema trojice standardnih igrača i povratnika Ljubomira Fejse

Zbog problema sa zadnjom ložom za mečeve protiv Crne Gore i Litvanije definitivno je otpao Sergej Milinković Savić. Golmana Eibara Marka Dmitrovića muči trbušni zid, Filip Kostić ima operaciju zuba, dok je rovit i povratnik u državni tim Ljubomir Fejsa, ali još postoji šansa da se nađu u timu pošto su podvrgnuti lekarskim pregledima.

Aleksić se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom u nekoliko prelaznih rokova, a u poslednje vreme je skrenuo pažnju na sebe igrama za turski Jeni Malatijaspor za koji je u petak postigao dva gola i zabeležio asistenciju u ubedljivom trijumfu od 5:0 protiv Trabzona, što mu je omogućilo da se nađe i u timu kola.

Aleksić je jedini nastup za Srbiju imao u decembru 2008. godine protiv Poljske u reprezentaciji koju je tadašnji selektor Radomir Antić sačinio od igrača iz tadašnje Jelen Superlige.

Osim Aleksića u državni tim je pozvan i golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević, koji će biti u sastavu umesto Dmitrovića.

Poslednja dva meča u Ligi nacija Srbija će igrati u Beogradu protiv Crne Gore i Litvanije gde ima priliku da overi prvo mesto i dodatno napreduje u novoformiranom takmičenju pod okriljem UEFA.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 5 godina

Od ovog Krstajica da se krstis i levom i desnom.Totalno nerazumna pozivanja igraca kada neki otkazu sa jedne pozicije,on ne poziva sa iste nego sasvim suprotno.Otkaze levi bek,on pozove desnog beka,otkaze zadnji vezni a on pozove levog ofanzivnog veznjaka.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija