• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2018

09:40

POBUNA IGRAČA JUNAJTEDA PROTIV MATIĆA! Fudbaleri Mančestera zameraju Murinju na favorizovanju Srbina

Fudbal

POBUNA IGRAČA JUNAJTEDA PROTIV MATIĆA! Fudbaleri Mančestera zameraju Murinju na favorizovanju Srbina

Podeli vest

(Ne)opravdano velika minutaža uprkos slabijoj formi i očajno izdanje Nemanje Matića u porazu protiv gradskog rivala Mančester sitija uzburkali su strasti na "Old Trafordu" i okrenuli dobar deo svlačionice "crvenih đavola" protiv njega

Matić se još muči sa formom od problema sa trbušnim zidom posle Mundijala zbog čega je i propustio početak sezone, za vikend je bio direktan krivac za treći gol Sitija i sve bi to za njegove saigrače bilo razumljnivo da, prema njihovom mišljenju, nema protekciju kod Murinja i nezasluženo visoku minutažu.

To je dovelo da Matić nakon nove blede partije i poraza u derbiju Mančestera ne bude omiljen u svlačionici i sve su glasnije zamerke da Murinjo namerno favorizuje Srbina, zbog dobrog odnosa koje datira još od zajedničkog boravka u Čelsiju.

Kako navodi britanski Tajms, Brazilac Fred je posle lošeg izdanja protiv Bornmuta premešten na klupu u narednom meču, dok je Srbin i dalje glavna opcija u veznom redu "crvenih đavola".

Podsetimo, Matić je odbijanjem da nosi cvet maka u znak sećanja na stradale Britance u Prvom svetskom ratu što je navuklo best čitave engleske javnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija