• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

15.11.2018

10:01

(FOTO) IGRAČI FULAMA TUŽNI ZBOG JOKANA: Šefe, hvala na svemu i sve najbolje!

Fudbal

(FOTO) IGRAČI FULAMA TUŽNI ZBOG JOKANA: Šefe, hvala na svemu i sve najbolje!

Podeli vest

Fudbaleri Fulama Tom Kerni i Rajan Sesenjon, koji su igrački eksplodirali kada je tim preuzeo Slaviša Jokanović, tužnim porukama na društvenim mrežama su se oprostili od srpskog trenera, koji je u sredu dobio otkaz

Čelnici Fulama su smenili Jokanovića zbog slabih rezultata, a na njegovo mesto doveli su Klaudija Ranijerija, koji je pre nekoliko sezona sa Lesterom osvojio titulu prvaka Engleske.

Odlazak Jokanovića rastužio je igrače Fulama, pa je Tom Kerni, kapiten ekipe, na tviteru napisao:

- Želim samo da kažem hvala što si mi podario najbolje godine karijere, šefe, kao i što si verovao u moj način igre. Ono što si uradio za klub nikada neće biti zaboravljeno, taj stil fudbala, polusezona bez poraza i onaj dan na Vembliju! Siguran sam da ćeš biti uspešan i u budućnosti. Sve najbolje šefe - napisao je Kerni.

Rajan Sesenjon je kao maloletni tinejdžer postao pod Jokanovom komandom najskuplji igrač tima, kojeg žele da dovedu najveći klubovi Engleske. I on je zato tužan zbog odlaska srpskog trenera.

- Hvala na svemu šefe. Verovao si u mene i dao si mi šansu. Promenio si klub i atmosferu oko njega, učinio si da se naši navijači ponovo smeju i zbog toga ćemo te pamtiti zauvek. Sve najbolje u budućnosti - poručio je Sesenjon.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija