• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.11.2018

14:00

SRBIJA U PROBLEMIMA, KRSTAJIĆ NAJAVIO PROMENE: Možda se pojavimo u neočekivanoj formaciji protiv Crne Gore!

Fudbal

SRBIJA U PROBLEMIMA, KRSTAJIĆ NAJAVIO PROMENE: Možda se pojavimo u neočekivanoj formaciji protiv Crne Gore!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da njegova ekipa ima mnogo problema zbog povređenih igrača i najavio moguću promenu formacije protiv Crne Gore (subota, 15.00)



Selektor je najavio promenu formacije, s obzirom na odličnu formu mnogih reprezentativaca Srbije.

- Prvi put u poslednje vreme su skoro svi standardni i bitni faktori u svojim timovima. Mnogo je važno da izađemo kao tim onako kako treba. Može se desiti da promenimo taktiku, da se možda pojavimo u neočekivanoj formaciji. Menjali smo sastav do sada, taktiku ne, moglo bi da se desi i da promenimo taktiku, iz razloga jer imamo kvalitetne igrače koji mogu da odgovore na svojim pozicijama onako kako treba. To je luksuz u ovom momentu za mene, a možda i mali problem. Ima momaka koji očekuju šansu, voleo bih kada bi mogla 23 igrača da budu na terenu - rekao je Krstajić.

Srbija protiv Crne Gore u Ligi nacija neće moći da računa na povređene Sergeja Milinković-Savića, Marka Dmitrovića, Filipa Kostića i Ljubomira Fejsu. Prošlo okupljanje nisu igrali Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić, a Krstajić je naveo da je to bio veliki hendikep, ali da je ekipa pokazala karakter.

Mora se bez onih kojih nema, to je život i posao, da krećemo u borbu sa snagama koje imamo. Svaku utakmicu želimo da pobedimo bez obzira na sve. Osećam da napredujemo u svakom smislu, ekipa raste - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.
 

Krstajić je naveo da prati dešavanja u Crnoj Gori i da očekuje dobru utakmicu.

Poštujemo Crnu Goru kao reprezentaciju i selektora Ljubišu Tumbakovića, koga gledam kao šefa. Možemo da napravimo iskorak i ostvarimo zacrtani cilj, da budemo prvi u grupi - kazao je Krstajić.

Upitan ko će izvoditi penale, s obzirom na to da je Dušan Tadić dosad promašio dva, Krstajić je odgovorio:

- Odlučio sam da Dušan Tadić sam odlučuje ko će da izvede penal.

Srbija će se u subotu od 15.00 sastati s Crnom Gorom u petom kolu Lige nacija. Potom joj u utorak sledi poslednji duel u grupi protiv Litvanije (20.45).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 5 godina

Kažete da ćemo se pojaviti u neočekivanoj formaciji, a ja vas pitam kad smo se mi to pojavili u nekoj očekivanoj i normalnoj formacijii od kad je Krstajić trener (namerno kažem trener jer je selektor očigledno neko drugi)

Radoslav

pre 5 godina

Crna Gora,iako desetkovana,ima realnu šansu da pobedi.Zašto? Zato što imaju Tumbu koji ima taktiku i igru ,za razliku od Krstajića koji apsolutno nema ni igru niti iko zna šta je taktika!

Doca

pre 5 godina

Idealna prilika da I drugu polovinu igrača patlidžana ubaci u tim. Ko je sada na redu za prodaju?

Micko1311

pre 5 godina

Kakva buzdovančina. Nikad gori nismo bili cim naidjemo na nesto ozbiljniju ekipu samo ce se pokazati

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija