• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2018

17:29 >> 17:30

(FOTO) BIZARNA PORUKA NA UMRLICI JUVENTUSOVOG NAVIJAČA: Umesto cveća, pošaljite golove Kristijana Ronalda

Fudbal

(FOTO) BIZARNA PORUKA NA UMRLICI JUVENTUSOVOG NAVIJAČA: Umesto cveća, pošaljite golove Kristijana Ronalda

Podeli vest

Još jedna bizarna priča dolazi iz sveta fudbala, ovoga puta iz Italije gde su, umesto uobičajene posvete na umrlici jednog Juventusovog navijača, stajale reči u kojima se prizivaju golovi Kristijana Ronalda

Očigledno je da je preminuli 77-godišnji Mario Stefanini bio izuzetno emotivno vezan za Ronalda čijim golovima je pridavao veliki značaj što se i videlo širom gradića Barga u Toskani, gde je živeo.

Ožalošćenima je tražio da umesto cveća pošalju Ronaldove golove, što je slika koja je osvanula na umrlicama oblepljenim po celom gradu.

 

 

Podsetimo, Ronaldo je iznenadio mnoge odlukom da posle devet godina zameni dres Reala iz Madrida Juventusovim, a u dresu torinske "stare dame" postigao je devet golova na 15 utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija