• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

15:58

BILO MI JE TOPLO OKO SRCA KAD JE ZVEZDA DOBILA LIVERPUL! Boban iznenadio javnost veličajući šampiona Srbije

Fudbal

BILO MI JE TOPLO OKO SRCA KAD JE ZVEZDA DOBILA LIVERPUL! Boban iznenadio javnost veličajući šampiona Srbije

Podeli vest

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban, a sada glavni savetnik predsednika FIFA, izjavio je da se istinski obradovao nedavnom trijumfu Crvene zvezde protiv Liverpula u Ligi šampiona

Boban je bio gost Fudbalskog saveta Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a osvrćući se na dešavanja u regionu, otkrio je da mu je bilo toplo oko srca kada je video Zvezdin podvig nad slavnim engleskim klubom.

Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpulom, odigrali su karakterno i čvrsto. Pripadnost ovim prostorima čini da mi je uvek toplo oko srca kad vidim da neko odavde napravi nešto lepo - izjavio je Boban u Sarajevu i iznenadio fudbalsku javnost.

Podsetimo, Boban je poznat kao veliki hrvatski nacionalista, predvodio je "kockaste" do trećeg mesta na Svetskom prvensvtu u Francuskoj 1998. godine, a animozitet prema Srbima nagovestio je napadom na policajca tokom nereda na "Maksimiru" 1990. godine u duelu Dinama i Crvene zvezde u predvečerje ratnog vihora koji je zahvatio bivšu Jugoslaviju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markec

pre 5 godina

Kako je Boban pokazao animoziet prema Srbinu ako je napao tadašnju miliciju konkretno muslimana iz Bosne koji je tad tukao igraca Dinama Škrinjara . Dejo mu jedan od najboljih prijatelja Mihajlovic rekao da Boban nikad nije rekao kontra Srba

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija