• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

18:49

(VIDEO) MITAR PODBADA ZVEZDAŠE, A JEDAN ĆE MU BITI KUM: Svako navija za Zvezdu, mi smo mali, ali odabrani!

Fudbal

(VIDEO) MITAR PODBADA ZVEZDAŠE, A JEDAN ĆE MU BITI KUM: Svako navija za Zvezdu, mi smo mali, ali odabrani!

Podeli vest

Aleksandar Mitrović,napadač reprezentacije Srbije i Fulama, govori o svom životu, odrastanju u Partizanu, prelasku u Anderleht, Njukasl i Fulam, kao i uticaju Slaviše Jokanovića i Vuka Rašovića na karijeru


Prisetio se Mitar i gledanja mečeva u Engleskoj, uglavnom sa sunarodnicima koji simpatišu crveno-bele.

- Njih bude 300... Ja više volim što smo mali, ali odabranu, svako navija za Zvezdu, Partizan se voli, nije to slučajno. Bude vatreno, čarki ima, pružimo ruku, uglavnom oni meni čestitaju. Šalim se... A onaj penal, ćuti... Još i danas spominjemo.

Otkrio je Aleksandar Mitrović da sledi i neke savete Novaka Đokovića, aludirajući na izjavu da sa godinama sve više sluša svoje telo. Kaže i da igra tenis sa Lukom Milivojevićem, zvezdašem iz Kristal Palasa.

- Imam mnogo prijatelja zvezdaša, Luka je jedan od njih. Tu je Žule Stojković, znamo se dugo, od 15. godine, kroz reprezentaciju smo išli zajedno, sada se družimo. Strašan je momak, jednog dana biće mi kum - kazao je Mitrović za TV Partizan.

Mitrović je u opširnom intervuju orktio kada je i kako bio na pragu da se vrati u Partizan, zašto želi da postane kuvar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija