• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2018

13:42

RASTANAK POSLE ŠEST MESECI! Matijašević napustio AEK

Fudbal

RASTANAK POSLE ŠEST MESECI! Matijašević napustio AEK

Podeli vest

Dosadašnji sportski direktor AEK-a iz Atine Vladimir Matijašević napustio je tu funkciju, saopšteno je na sajtu grčkog šampiona

Matijašević je posle samo šest meseci napustio Atinu, odnosno nije mu produžen ugovor, iako je postojala ta opcija.

AEK je sa Matijaševićem uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, u kojoj je doživeo sva četiri poraza, dok u grčkom prvenstvu zauzeima tek peto mesto sa devet bodova manje od lidera PAOK-a.

Bivši fudbaler Crvene zvezde kao direktor radio je u Čukaričkom i Napretku iz Kruševca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija