• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2018

12:02

OGLASIO SE GAĆINOVIĆ POSLE SUKOBA SA KRSTAJIĆEM: Istina je, sve mi se skupilo od ranije!

Fudbal

OGLASIO SE GAĆINOVIĆ POSLE SUKOBA SA KRSTAJIĆEM: Istina je, sve mi se skupilo od ranije!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović priznaje da je bilo sukoba sa selektorom Mladenom Krstajićem, ali da se nikome nije unosio u lice ili bacao kopačke

 

Kako je preneo Žurnal gaćinović je pobesneo jer je zamenjen, pa je pobesneo na selektora u čiju odnranu je stao kapiten Kolarov.

Istina je da sam neprimereno reagovao na poluvremenu na utakmici protiv Litvanije. Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su preneli pojedini portali. Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogrešio - kazao je Gaćinović.

Prvotimac Ajntrahta kaže da je burno reagovao jer su mu smetale neke stvari.

- Nisam dao sebi za pravo tako da reagujem zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam skupljao u sebi od ranije. Uvek sam pričao istinu, i mislim da ljudi treba da je znaju. Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji. Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti sve što se dešavalo.

- U dresu reprezentacije Srbije sam uvek igrao srcem i davao sve od sebe, ponekad uspešno, ponekad manje uspešno. I tako će biti uvek kada mi se ukaže prilika. A vreme će da pokaže ko je kakav.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 5 godina

dečko, pogledaj snimak utakmice sa c.g. i prvog poluvremena sa litvanijom, pa ce ti biti jasno zašto si zamenjen. pa posle utakmice sa c.g. milo nije očekivao da ćeš uopšte biti u ekipi koja je počela utakmicu sa litvanijom. jedino je krstajić verovao da ćeš biti bolji. na kraju je selektor uradio ono što je morao mnogo ranije, i ubaci prijovica.

iskren

pre 5 godina

Ni si ništa pokazao.Igraj i dokaži se pa onda priaj sa društvom a ne ko baba na pijaci.Običan naduvani i zamišljeni fudbaler.Pročitaj malo ako znaš da šitaš Sandrač je za tebe izmišljeni fudbaler,nedostižan za uobraženka,Ti iskren,da za sebe ,a inače ljigavac.Sandrač je bio i ostao čovek i alo ni je imao mesta -ni je uklapao u sistem trenera.Pa ni je plakao,ko Ti ,srate bilo,imao si 45 minuta loptu ni si dodao tačno,a kukaš što si zamenjen.Kod mene bi bio dodavač lopti,jer si neozbiljan za celinu.

Red Devils85

pre 5 godina

Mali pojma nemas,Radonjic je klasa za tebe i mnoge.

Zoki

pre 5 godina

O cemu ti lupetaš.radonjic pojma nema svaki pas mu je pogrešan.cuti i komentarisi balet

ZAGOR

pre 5 godina

Rukavina,Veljkovic,Gacinovic i Aleksic po meni nemaju kvalitet za A tim a sta bi tek Prijovic trebao da kaze sto je dobijao sansu na kasicicu.

rale

pre 5 godina

zamisli koja bi velicina od coveka bio,da si sam trazio zamenu.ne samo ti nego i svi drugi,moraju biti svesni da su tu zbog reprezentacije a nije reprezentacija zbog tebe ili bilo koga drugog.ako ti slabo ide,nije tvoj dan,trazi sam zamenu,u tome se vidi velicina jednog coveka i fudbalera.tako se postaje veliki covek i fudbaler

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija