• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2018

14:06

STANKOVIĆ ZATEČEN: Ne verujem da će Krstajić biti smenjen!

Fudbal

STANKOVIĆ ZATEČEN: Ne verujem da će Krstajić biti smenjen!

Podeli vest

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković kaže da ne veruje da će selektor Mladen Krstajić biti smenjen, već da su to samo spekulacije



Stanković ističe da je bio iznenađen na Sajmu sporta kada su ga novinari pitali da prokomentariše moguću smenu nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije.

- Ne znam šta bih rekao, zatečen sam i iznenađenjen.  Voleo bih da se sve slegne, pa da vidimo šta će se dešavati - rekao je Stanković.

Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Inter pozvao je na smirivanje situacije.

- Ne verujem u smenu, mislim da je to više priča. Treba pustiti sve da "prenoći" i dati vreme Mladenu i Savezu. Momci treba da se odmore i dočekaju žreb za EURO, a Mladena pustiti da radi svoj posao.

Prema njegovim rečima, ispunjena su očekivanja osvajanjem prvog mesta u grupi C Lige nacija pored Rumunije, Crne Gore i Litvanije.

- Rezultati su bili odlični, cilj je ispunjen u Ligi nacija. Odigrali su dobro protiv Litvanije po teškom vremenu. Sada imamo duplu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo i svaka čast selektoru i igračima - zaključio je on.

ŠTA SE DEŠAVA? KRSTAJIĆ UTUČEN: Najteža godina, daleko je mart, nije bitno ko će biti selektor!

OVDE SE VIŠE NE ZNA KO PIJE, A KO PLAĆA! FSS nastavlja suludu politiku, opet smenjuje selekora posle uspeha!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija