• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2018

21:21

(VIDEO) JOVIĆ NASTAVALJA DA REŠETA, OPET JE KOBAN PO MARSEJ! Srpski napadač deli mesto prvog strelca Lige Evrope

Fudbal

(VIDEO) JOVIĆ NASTAVALJA DA REŠETA, OPET JE KOBAN PO MARSEJ! Srpski napadač deli mesto prvog strelca Lige Evrope

Podeli vest

Napadač Ajntahta iz Frankfurta Luka Jović nastavio je sa odličnim partijama ove sezone pošto je već u drugom minutu utakmice protiv Olimpika iz Marseja načeo goste iz Francuske za koje igra Nemanja Radonjić

Dovoljno je bilo 56 sekundi da je reprezentativac Srbije nađe u situaciji da postigne gol, a to je rutinski i učinio nakon što je bio najspretniji u kaznenog prostoru i zakucao loptu iza leđa Pelea.

Jovićev golgeterski učinak na ovom meču nije stao na vodećem golu pošto se još jednom upisao u listu strelaca kada je pogodio u 67. minutu za ubedljivih 4:0, čime se izjedančio sa Daburom iz Salcburga na listi strelaca i njih dvojica sa pet pogodaka dele prvo mesto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija