• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2018

12:53

(VIDEO) NERVOZNI MARADONA UDARIO NOVINARA! Argentinac izgubio živce posle poraza njegovog tima u finalu

Fudbal

(VIDEO) NERVOZNI MARADONA UDARIO NOVINARA! Argentinac izgubio živce posle poraza njegovog tima u finalu

Podeli vest

Dijego Maradona nije uspeo da iskontroliše emocije i suzdrži bes posle poraza u finalu plej-ofa meksičkog Doradosa, na čijem je čelu, pa je nezadovljstvo rezultatom iskalio na novinaru kojeg je udario

U dvomeču koji je odlučivao o plasmanu u viši rang, Dorados je poražen 4:2 u revanšu protiv Atletiko San Luisa i ukupnim rezultatom 4:3 nije uspeo da ostvari ambicije koje su zacrtali kada je Argentinac stigao u klub.

 

 

Maradona je meč posmatrao sa tribina, a nakon završetka odlučio je da se obračuna sa predstavnicima sedme sili koji su se našli na putu njegovog nezadovoljstva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija