• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2018

10:26

OPET DRAMA! ROBERT PROSINEČKI U TAJNOSTI PONOVO OPERISAN, rana mu sporo zarastala!

Fudbal

OPET DRAMA! ROBERT PROSINEČKI U TAJNOSTI PONOVO OPERISAN, rana mu sporo zarastala!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, a sada selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki ponovo je operisan


Za razliku od prve operacije tankog creva, Prosinečki je u subotu operisan u tajnosti, prenesli su mediji u BiH preneli.

- Prosinečki je ponovo morao biti operisan, jer mu je rana sporo zarastala. Druga operacija je obavljena u subotu. Dobro je podneo operativni zahvat, a njegovo stanje je trenutno stabilno - prenosi Avaz reči izvora.

Prosinečki je prvi put operisan 23. novembra i zahvat je trajao nešto više od tri sata.

- Selektor Prosinečki je vraćen na intenzivnu negu. Za sada postoperativni oporavak ide dobro, a ako tako ostane, onda će krajem sedmice biti vraćen na odeljenje Abdominalne klinike KCUS-a - piše Avaz.

DRAMA ROBERTA PROSINEČKOG, ZAVRŠIO U BOLNICI! Selektoru BiH pozlilo zbog iscrpljenosti, primio infuziju!

PROSINEČKI HITNO MORA NA OPERACIJU! Selektor BiH u ozbiljnim zdravstvenim problemima


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija