• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

08.12.2018

11:00

JEDVA ČEKAM DA DOĐEM NA "MARAKANU"! Ševčenko: Ne znam da li će Matić igrati za Srbiju, moj brat Bane neće

Fudbal

JEDVA ČEKAM DA DOĐEM NA "MARAKANU"! Ševčenko: Ne znam da li će Matić igrati za Srbiju, moj brat Bane neće

Podeli vest

Selektor reprezentacije Ukrajine i nekadašnji proslavljeni napadač Milana Andrej Ševčenko izjavio je da jedva čeka gostovanje na beogradskoj "Marakani" protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine

Jedan od najboljih centarfora ovog milenijuma istakao je da je svašta čuo za najveći srpski stadion i priznaje da je neverovatno da tokom igračke karijere nije igrao na njemu.

- Tačno je, nikad nisam igrao na "Marakani". Videćemo, ne znam gde će FSS odlučiti da igra protiv nas. Možda ću doći kao trener tu. Znam da je veoma specifična atmosfera, jer sam čuo od prijatelja. Jedva čekam da dođem. Neverovatno je zaista da nikad nisam bio na tom stadionu - rekao je Ševčenko.

Slavni Ukrajinac je iznenadio mnoge u Srbiji tvrdnjom da nije siguran da li Nemanja Matić igrati za "orlove" u predstojećem kvalifikacionom ciklusu, tačnije u duelu ove dve reprezentacije koji se igra 17. novembra naredne godine.

KOKEZA PROGOVORIO O KRSTAJIĆU! Evo šta predsednik FSS kaže o smeni selektora!

- Srbija ima dobre igrače, ali ima ih i Ukrajina. Igrao sam sa mnogo dobrih prijatelja iz Srbije. Branislav Ivanović, pa Nemanja Matić, koji i dalje igra za reprezentaciju. Videćemo, u stvari šta je Matić odlučio, da li će da ostane da igra za reprezentaciju.  Znam da Bane neće igrati - rekao je Ševčenko i nastavio sa hvalospevima na račun bivšeg saigrača iz Čelsija:

- Nismo pričali o tome. To je njegova odluka. On je veliki igrač, i moj veliki prijatelj. Uvek ću ga nositi u srcu. Imam fenomenalan odnos sa njim i sa njegovom porodicom. Kao brat mi je - rekao je Ševčenko.

Srbija se osim Ukrajine u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo sastaje i protiv Portugala, Litvanije i Luksemburga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

MNOGI KOJI SU JEDVA ČEKALI DA DOĐU I ISTRČE NA MARAKANU, ODLAZILI SU POGNUTE GLAVE UGLAVNOM.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija