• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2018

10:35

(FOTO/VIDEO) SLIKA SAMPDORIJINOG GOLOGUZANA OBIŠLA SVET! Pogodio u 98. minutu pa mu skinuli gaće

Fudbal

(FOTO/VIDEO) SLIKA SAMPDORIJINOG GOLOGUZANA OBIŠLA SVET! Pogodio u 98. minutu pa mu skinuli gaće

Podeli vest

Ako bi najplastičnije moguće trebalo objasniti kako izgleda fudbal u Italiji dovoljno je pokazati kratak snimak slavlja fudbalera Sampdorije Rikarda Saponara sa navijačima nakon gola u devetom minutu koji je doneo remi protiv Lacija

Meč između Lacija i Samdporije završen je 2:2 na "Olimpiku", a čak dva od četiri gola na meču viđena su u nadoknadi vremena, od kojih je poslednji delo italijanskog veziste.

Nakon što je napadač "nebeskoplavih" Ćiro Imobile pogodio u 96. minutu činilo se da će Lacio odneti pobedu, ali pitali su se i gosti iz Đenove koji su preko Saponara stigli do poravnanja rezultata i erupcije oduševljenja na tribinama.

 

 

Ofanzivni vezista je krenuo ka delu tribine gde su bili smešteni navijači Sampodrije i poskočio na ogradu okružen oduševljenim ultrasima iz poznate italijanske luke.

 

 

U moru oduševljenja Italijanu su spale gaće, a slika kako ga po zadnjici dodiruju navijači obišla je ceo svet i postala planetarni hit.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija