• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.12.2018

21:28

LALATOVIĆ ŠOKIRAO NIŠLIJE: Imam ozbiljne ponude, ovo je možda moj poslednji meč na "Čairu"!

Fudbal

LALATOVIĆ ŠOKIRAO NIŠLIJE: Imam ozbiljne ponude, ovo je možda moj poslednji meč na "Čairu"!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je meč protiv Spartaka (3:0) možda bila i poslednja njegova utakmica u Nišu kao trenera tog kluba


- Ovde sam šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu. To je za mene jasan pokazatelj da sam svoj posao radio dobro, iskreno i čestito, jer ja drugačije ne umem. Ljudi su to prepoznali i ja im zahvaljujem na podršci - rekao je Lalatović novinarima u Nišu.

Lalatović je naveo da mu ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, kao i da ima "ozbiljne ponude".

Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog. Imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju, prvo ću sesti s rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao, ali još jednom ponavljam da postoje šanse da je ovo bio moj poslednji meč na Čairu - rekao je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija