• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2018

15:04

LIGA ŠAMPIONA SA AJNTRAHTOM PRE BAJERNA! Jović: Ostao bih u Frankfurtu

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA SA AJNTRAHTOM PRE BAJERNA! Jović: Ostao bih u Frankfurtu

Podeli vest

Mladi srpski golgeter Luka Jović izjavio je da bi, bez obzira na interesovanje minhenskog Bajerna, voleo bi da se zadrži u Ajntrahtu iz Frankfurta, posebno ako izbori mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu

Prvi strelac nemačke Bundeslige sa 10 golova, koliko je dao i Pako Alkaser iz Borusije Dortmund, kaže da ima prostora za napredak.

- O transferu odlučuje klub, ali što se mene tiče ja bih ostao. Laska mi interesovanje velikih klubova kao što je Bajern, ali čvrsto sam na zemlji i razmišljam samo o Ajntrahtu. Definitivno bih ostao - rekao je Jović za tiražni list Bild.

BARSA ZAGRIZLA ZA JOVIĆA! Luki zacrtali put da se razvija kao Umtiti!


Jović je uveren da će mu naredna godina biti još bolja od ove, u kojoj je privukao i pažnju skauta Borusije, Barselone i Napolija.

- Nisam očekivao da ću krenuti ovako sezonu, samo sam se nadao. Verujem u sebe i da ću biti još bolji. Voleo bih da uđemo u Ligu šampiona, onda me Ajntraht sigurno ne bi pustio - rekao je Jović.

Fudbaleri Ajntrahta trenutno su na poziciji ispod mesta za elitno takmičenje sa dva boda manje od četvrtoplasiranog Lajpciga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija