• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2018

11:00

JOVIĆ MENJA BENZEMU U REALU? Kraljevski klub bacio oko na srpskog golgetera

Fudbal

JOVIĆ MENJA BENZEMU U REALU? Kraljevski klub bacio oko na srpskog golgetera

Podeli vest

Interesovanje minhenskog Bajerna ga nije opilo, želja Barselone i Liverpula ga nije poremetila, a videćemo koliko će mladi srpski napadač Luka Jović ostati imun na nameru velikog Real Madrida da ga angažuje

Napadač Ajntahta igra sezonu iz snova u Realu, postigao je 15 golova u svim takmičenjima, sa mladom reprezentacijom Srbije izborio odlazak na Evropsko prvenstvo i logično je da je "morao da plati cenu" vanserijskih dostignuća.

Poslednji u nizu od pretendenata za njegovu kupovinu je Real koji u mladom asu vidi idelanu zamenu za pomalo istrošenog Karima Benzemu, koji broji već devetu godinu u kraljevskom klubu.

LIGA ŠAMPIONA SA AJNTRAHTOM PRE BAJERNA! Jović: Ostao bih u Frankfurtu

Jović je nedavno poručio da bi voleo da zaigra sa Ajntrahtom Ligu šampiona, ali pitanje je koliko će ostati dosledan ovoj nameri kada Real načini konkretne poteze u vezi sa njegovim angažovanjem.

Bivšem centarforu Crvene zvezde pozajmica sa klubom iz Frankfurta ističe na leto, ali je već razrađen plan da ga Ajntraht otkupi od Benfike pa višestruko zaradi na njegovoj prodaji nekom od evropskih velikana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sabani i tatini sinovi

pre 5 godina

Sada bih ja najurio Milojevica,Mrkelu,Terzica.Deda Sabanov unuk i tatkov sin Adzic imao mesto pre Luke Jovica.Kada otisao Azic u Anderleht oni videli da pojma nema,cak reklu da imaju bolje iz omladinskog pogona.Luka Jovic od ovih gore navedenih nije dobijao sansu,i sta sad?Da cutimo,lopovi pune dzepove,Sabani placaju tatine sinove da igraju .Tako Milic igro pre Pavkova,Rodic stigo do reprezentacije jer treba ga prodati,a sto pojma nema,ma nije bitno.Uzece pare svi,a ti Hajdin grej klupu a klasa si za ovog malog bezveznjakovica.E moja Zvezdo,ko te vodi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija