• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2018

23:30

ŠOKANTNA RISEOVA ŽIVOTNA PRIČA: Osvetio se nasilniku iz škole, krili od njega očev grob, a opljuvao i bivšeg saigrača

Fudbal

ŠOKANTNA RISEOVA ŽIVOTNA PRIČA: Osvetio se nasilniku iz škole, krili od njega očev grob, a opljuvao i bivšeg saigrača

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Rome, Jon Arne Rise, otkrio je neke šokantne detalje iz svog burnog života

Rise na terenu nije delovao kao problematični dečko, ali van terena mu je život bio veoma buran.

Norvežanin je ovih dana objavio autobiografiju, u kojoj je, pored ostalog, otkrio da su on i njegova sestra bili maltretirani u školi, ali i da se kasnije suočio sa nasilnikom, kada je već stekao svetsku slavu.

- Bilo je to leto 2005. godine, video sam kako ulazi u Mekdonalds. Nisam bio gladan, ali ušao sam za njim. Maltretirali su me u školi, on je bio jedan od njih. Stao sam na šalter gde se naručuje hrana. Hteo sam samo da vidim njegovu rekaciju. Okrenuo se i rekao: "Sledeći". Pogledao me pravo u oči. Znao je. Nisam morao ništa da kažem. Okrenuo sam se, bacio Big Mek i izašao. Nisam to planirao, ali je ispalo savršeno. Samo mesec dana pre toga sam osvojio Ligu šampiona - napisao je Rise.

Riđokosi je imao probleme i u porodici, pa mu otac nije ni rekao da umire, a majka kasnije nije želela da otkrije gde je sahranila Riseovog oca.

- Dobio sam oko 150 poruka na tviteru, ljudi su mi se javljali s informacijama gde mi je otac pokopan. Pomogli su mi i pronašao sam grob - ispričao je Rise.

A, navijačima Liverpula ostala je u pamćenju anegdota iz te sezone kada je klub osvojio Ligu šampiona, da je Krejg Belami umalo polomio noge Riseu palicom za golf.

Da me pogodio po kolenima, to bi bilo to. Kraj karijere. Rekao sam mu da dvaput razmisli, da ćemo to rešiti ujutro. Nije se pojavio. Bio je bahat i pun samopouzdanja, ali kad biste mu se suprotstavili, pretvorio bi se u kuče. Sećam se kad je Fulam igrao protiv Liverpula, i Klint Dempsi  mu je nešto dobacio. Usrao se u gaće - tvrdi Rise.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija