• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2018

14:44

(VIDEO/FOTO) ZVANIČNO! UTAKMICA ČUKARIČKI - ZVEZDA ODLOŽENA za 24 sata!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) ZVANIČNO! UTAKMICA ČUKARIČKI - ZVEZDA ODLOŽENA za 24 sata!

Podeli vest

Meč između Čukaričkog i Crvene zvezde odložen je za 24 sata, pošto nisu stečeni ni minimalni uslovi za odigravanje derbi meča 21. kola Superlige

Utakmica je trebalo da bude odigrana u subotu od 15 časova, ali je nakon izlaska na teren delegata, sudija i kapitena dva tima doneta odluka da se ona ne igra. Zbog čega, jasno je i nakon fotografija koje su stigle sa Banovog brda 45 minuta pre početka utakmice.

Sneg u Beogradu različitim intezitetom pada već duže od 30 sati, a konačno bi mogao da prestane tek u toku sutrašnjeg dana.

Pored ove utakmice, već su odloženi i mečevi između Mladost - Rad, Zemun - Dinamo Vranje, Vojvodina - Proleter i Spartak - Voždovac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravo i pravda

pre 5 godina

Srpski fudbal je amaterizam naj gore moguće vrste. Sve g....m motkom proterati iz srpskog fudbala pod hitno jer posle ovoga neko mora u bukagije. Stručnjaci vajni jer neko od vas gledao vremensku prognozu prethodnih dana,sneg najavljen? Zašto tereni nisu bili prekriveni i zaštićeni folijama? Zašto niste obezbedili i pripremili adekvatan broj lica za čišćenje terena? Pa niste prstom mrdnuli da obezbedite uslove za igru. I na kraju dok je fudbal nešto vredeo na ovim prostorima i te kako se igrao na ovakvim terenima. Majtori su bili majstori a ne ovi preplaćeni fudnbaleri u pokušaju,na čelu sa svojim korumpiranim i kriminalizovanim upravama.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija