• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2018

14:38

IVICA KRALJ TVRDI: Partizan, delegat i sudija hteli da se igra!

Fudbal

IVICA KRALJ TVRDI: Partizan, delegat i sudija hteli da se igra!

Podeli vest

Partizan preti istupanjem iz lige jer su kako tvrde od strane Zajednice Superige naterani da igraju meč sa Mačvom (0:0) u petak u surovim uslovima, uz garancije da će u subotu biti odigrani ostali mečevi 21. kola


Međutim, Ivica Kralj, predsednik Mačve, kaže da su crno-beli želeli da igraju.

- Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega - kazao je za Mozzartsport Ivica Kralj.

Partizanu je rečeno da će celokupno kolo nakon njihovog meča biti odigrano bez odlaganja, ali su mečevi u subotu ipak pomereni, maltene svi.

Zbog lošeg vremena odloženi su i mečevi koji je trebalo da počnu u 13 časova u subotu, između Zemuna i Dinama iz Vranja, odnosno u Lučanima, između Mladost i Rada, a neće se ni igrati, barem ne u subotu, duel između Spartaka i Voždovca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija