• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2018

15:03

SUPERLIGA: Radnik slomio Bačku u Surdulici!

Fudbal

SUPERLIGA: Radnik slomio Bačku u Surdulici!

Podeli vest

Radnik je pobedom nad Bačkom u Surdulici rezultatom 3:2 stavio tačku na jesenji deo Superlige Srbije

 


Pored utakmice između Partizana i Mačve (0:0),  meč u Surdulici je jedini od utakmica 21. kola Superlige zakazanih za subotu koji je odigran.  Ostale su odložene zbog nemogućnosti organizatora da očiste terene i trebalo bi da budu odigrane u nedelju u istim terminima.

Radnik je poveo posle deset minuta igre pogotkom Zlatanovića, sli je samo pet minuta kasnije Micić vratio goste u igru. Ipak, domaćin je vodio na poluvremenu zahvaljujući Stojanoviću koji je u 38. minutu zatresao mrežu sa bele tačke.

Vrlo brzo nakon povatka sa odmora Denovski je doneo Radniku dva gola prednosti. Grabez je u 70. minutu uspeo da unese malo neizvesnosti u meč, ali Bačka nije uspela do kraja duela da dođe bar do boda.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija