• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2018

19:18

(VIDEO) NEZAPAMĆEN SKANDAL U KRUŠEVCU! Uličarske uvrede za Lalatovića, ali ni on nije ostao dužan!

Fudbal

(VIDEO) NEZAPAMĆEN SKANDAL U KRUŠEVCU! Uličarske uvrede za Lalatovića, ali ni on nije ostao dužan!

Podeli vest

Skandal kakav se ne pamti u fudbalskoj Srbiji dogodio se posle utakmice Napredak - Radnički Niš u Kruševcu

Nišlije su dobile utakmicu sa 2:1, a posle meča nastao je haos na samom početku konferencije.

Portparolka Napretka je upitala trenera Radničkog Nenada Lalatovića da li je srednji prst, koji je pokazao usred utakmice ka svečanoj loži, bio upućen ka upravi njegovog kluba ili Napretka, pošto su sedeli zajedno.

- Jeste li vi psovali moje dete? Da te pitam ja, nemoj da mi postavljaš takva pitanja! Ja sam bio deo ovog Napretka. Ja sad tebi da kažem - uzvratio je Lalatović.

Usred njegovog izlaganja jedan navijač Napretka se pojavio na konferenciji i dobacio:

- Pu*i, bre, ku*ac majmune! Je*em te u usta, ja sam te psovao!

I onda je nastao haos koji ne može da se prepriča, već mora da se pogleda!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cika mile

pre 5 godina

Stvarno bruka kako mogu coveku da psuju decu pa stvarno dokle smo dogurali strasno.A lalatovic je skroz ok covek sportista pre svega.znam ga licno Laki batice delije su uz tebe

Red Devils85

pre 5 godina

Lalate to care.To su seljacine,dzudze,velika zima ,minus veliki svima i sada im smetamo.

dejan

pre 5 godina

veliki propust i sramota FK Napredak sto je pustio ovog manijaka da vredja trenera Radnickog Lalatovica na konferenciji koja je namenjena iskljucivo za novinare, zamislite da je u pitanju neka evropska utakmica i da ovaj huligan ovako upadne i vredja nekog stranog trenera.... nazalost FK Napredak mora biti kaznjen zbog ovog propusta

grobari

pre 5 godina

ovaj moze da bude samo korisna budala mafijasa u srpskom fudbalu a trener nikako. treba navijace i igrace policija da stiti od ovog ludaka.

Vukasin

pre 5 godina

S kulturnima treba kulturno a s dripcima dripački . Svaka čast Lalatoviću ...

korupcija srpskog fudbala

pre 5 godina

Ovu utakmicu nisam gledao ali sramota za Radnicki da im nije sudija svirao onolike penale u Nisu protiv Napretka nikad ga ne bi ni dobili. Da ne govorim o ostalim odlukama nasih sudija.

upucen

pre 5 godina

Lalatovic je poremecen i to se zna a onaj ko je bio na utakmici je dobro video da je celo vreme meca pokazivao srednji prst prema lozi Napretka. Da ne ogovrimo o ovom ponasanju lik je lud.

Kragujevac

pre 5 godina

Grobar sam, ali moram da priznam da je Lalat, čovek sa velikim m.... (ne samo zbog ovoga)... Svaka čast, puna podrška...

Predrag

pre 5 godina

Tako je Lalatovicu,napusi te olose! VELIKI POZDRAV!

nenad

pre 5 godina

Lalatovic je u najmanju ruku isti dripac, kao i onaj sto je upao na koferenciju. Tesko cete neci ovoliko nevaspitanja i osionosti.

Blin

pre 5 godina

Ako je istina ovo sto Lalatovic kaze, onda je ova novinarka stvarno tezak olos! Znala je ko je u prostoriji i koje pitanje da postavi. Pametnom dosta

ivan

pre 5 godina

Pokušavam da ne gledam rijaliti programe, ali ih je izgleda nemoguće izbeći. Ništa ne treba da vas čudi, farma se proširila! Uskoro će svaka emisija pa i dnevnik u pola osam izgledati ovako! Mogu da se kladim da ovo dvoje (plavuša i Lalatović a možda čak i navijač) su sledeći učesnici zadruge!

Veljko Vukadinović

pre 5 godina

Ma, iz aviona se vidi da je konferansije predhodno doooobro instruirana! Dakle, zla namera prema Lalatoviću je postojala. Naravno, kretenima treba kretenski odgovoriti. Podrška za reakciju! PS: što pobeže iz sale onaj "junoša" koji se oglasio! Obična p.......a!

Vidoje

pre 5 godina

Zar se g-din Lalatovis nije obracao ovoj zeni s uverama, sto nas predsednik osudjuje? Kako to da Informer ne osudi ponasanje trenera Lalatovica a kada se kritikuju rezimski novinari, ondaaa drvlje i kamanje na svakoga. Sramota!

Deki

pre 5 godina

Lalatoviću niko nije spominjao decu.....Ja sam bio na utakmicu i on se ponašao vrlo bezobrazno.Svaku uvredu je zasluzio a vi pogledajte snimak kako kod postignutog gola reaguju igrači i trener Radničkog,a o pokazivanju srednjeg prsta i psovanju neću da komentarišem.Gde god je bio trener dupetom je zatvarao vrata....to vam nešto govori....Znači laže, a decu mu niko ni spomenuo nije.....

komentator

pre 5 godina

Vide se ovde naruceni komentari Laltovic koji sam sebe pravda. Sramota koji psihopata i divljak radi u srpskom fudbalu. Ovo je nezapamceno.Zenu naziva budalom. Koliko puta su navijaci prozivali trenere i igrace ali ovakog bolida od trenera niko nije upamtio. Uostalom njemu ovo nije prvi put, psovao je grobare, u Krusevcu je vec jednom pravio haos pa je kaznjen, onda je napadao ljude pred TV kamerama i psovao ima vsega toga da se nadje na internetu. On je jos vodio nasu mladu repku kome se sve deca daju to je uzas. On je poremecena osoba i tezak lazov.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija