• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anadolija

18.12.2018

10:38

MITROVIĆ OŠTAR PREMA BENITEZU: Ne zanima me šta Rafa misli o meni

Fudbal

MITROVIĆ OŠTAR PREMA BENITEZU: Ne zanima me šta Rafa misli o meni

Podeli vest

Aleksandar Mitrović, osvajač "Zlatne lopte" za najboljeg fudbalera u Srbiji, rekao je da ga ne zanima mišljenje bivšeg menadžera Rafaela Beniteza povodom sezone za pamćenje

Mitrović igra godinu iz snova od kada je u januaru, sticajem čudnih okolnosti, prešao u Fulam i iživeo karijeru, a veliki deo razloga zašto je napustio Njukasl leži u neslaganju sa Benitezom.

- Ne znam da li je Rafa Benitez promenio mišljenje o meni, a iskreno i ne zanima me. Dok sam davao golove u Čempionšipu, nisam razmišljao o osveti niti sam se bilo kome dokazivao. Znam koliko vredim i trudim se na svakoj utakmici da svojim učinkom doprinesem uspehu tima za koji igram. Svejedno da li je reč o Njukaslu, Fulamu ili srpskoj reprezentaciji. Svuda sam davao maksimum i tako će biti i ubuduće - rekao je Mitrović i onda spustio loptu rekavši da je ipak Benitez trener i da je logično da se za sve pita.

MILOJEVIĆ I MITROVIĆ NAJBOLJI U SRBIJI! Zvezdin trener i napadač Fulama dominirali u 2018.

Mitrović je u ponedeljak dobio "Zlatnu loptu" za najboljeg srpskog fudbalera u godini na izmaku, a kako je tim povodom naveo, na ovo prizanje gleda kao na krunu karijere.

Ovo je kruna moje dosadašnje karijere. Nadam se da ću i za godinu dana ponovo biti među kandidatima za Zlatnu loptu FSS. Fudbal je kolektivni sport i bitno je da reprezentacija uspešno završi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Imamo nezgodnu grupu i dueli s aktuelnim evropskim šampionom Portugalom biće za sve nas poseban izazov - izjavio je napadač Fulama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija