• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.12.2018

14:08

(VIDEO) LALATOVIĆ UJEDINIO "DELIJE" I "GROBARE"! "Ne volim ga, ali je u pravu 100%"!

Fudbal

(VIDEO) LALATOVIĆ UJEDINIO "DELIJE" I "GROBARE"! "Ne volim ga, ali je u pravu 100%"!

Podeli vest

Za malo šta se može reći da ujedinjuje navijače Crvene zvezde i Partizana, ali je zapaljiva atmosfera sa konferencije za štampu u Kruševcu, u čijem centru pažnje je bio Nenad Lalatović, spojila dve suprotne strane

Lalatović je posle pobede njegovog Radničkog protiv Napretka "buknuo" na konferenciji nakon provokativnog pitanja portparoleke kruševačkog kluba i uvreda od strane jednog od zaposlenih na stadionu, što je izazvalo oduševljenje kod većine ljudi na internetu.

Komentari su preplavili portale i društvene mreže, a interesantno je da su i navijači Partizana, koji nisu baš naklonjeni Lalatoviću, stali na njegovu stranu. Evo najinteresantnijih među njima:

- Lalatović je u pravu 100%! Jeste da je odreagovao emotivno, ali video bih svakog od vas koji kažete da je ovo fudbal i da je normalno da ti navijači vređaju porodicu, vama neko 90 minuta psuje dete! Pa ga još pored toga dovedu na konferenciju za medije da nastavi da provocira! Očigledno su neke druge stvari u pitanju! Kazniti Napredak obavezno!

- Da je pogrešno odreagovao jeste...da je u pravu, u pravu je 100%!

- Ja sam Grobar i ne volim Lalatovića, ali ovo što se desilo na konferenciji je za svaku osudu. Lalatoviću, u pravu si 100%.

- Nikad ga nisam voleo, ali od danas je porastao u mojim očima. Pa naravno da je porodica svetinja!!!

- Bravo Nenade! Jedan plaćeni huligan je došao na konferenciju za novinare. Sramota za klub i za gospođu koja je izgleda plaćena da vas isprovocira.

- Svi ga nameštaju da isapdne najgori, jer znaju da je impulsivan i da ne da na sebe, čovek koji gine za svoj tim koji god to tim bio, sramota od ove žene. Nenade, institucijo fudbalska!!!!

- Šta ste navalili na tog Lalatovića? Kakva je to organizacija meča i konferencije kada svako može da uđe i osuje ovoliko vulgarnosti jednom treneru... Lalatoviću bravo za odbranu svoje porodice i svog imena...

- Trener Nenad Lalatović je u potpunosti u pravu. Ovo je sramota srpskog fudbala, da se ovo desi na pres konferenciji. U Evropi ovo bi bile drastične kazne za klub!

- Iako sam Grobarčina, alal vera Lalatoviću. Da je više ovakvih...

- Zašto je Lalatović skandal majstor? Zato što ne dozvoljava da ga barabe gaze? Pa da, danas se samo cene poltroni i ulizice, moralni degenerici, a ovajav čovek će biti blaćen od medija i osuđen od strane javnosti. I ako je čovek veliki zvezdaš, ja ga kao veliki partizanovac u ovom slučaju u potpunosti podržavam!

- Svaka čast Lalatoviću, odličan igrač i vrhunski trener. Sramota za Napredak, jer ih je spasao...sramota !!!

- Heroj, a ne zločinac! Svaka čast Lalate!

- Svaka čast kad je rekao čika Mišo. Vidi se da ima respekt prema Kosanoviću. Veliki respekt.

Zašto je Lalatović skandal majstor? Zašto niste snimili lika koji mu bezobrazno dobacuje? Kako bi se vi ponašali da vam neko spominje porodicu? Ćerku? Ja bih bio gori od Lalatovića! Najiskrenije. Prozivaj mene kao trenera, decu mi ne diraj!!!

- Lalate, ti si ispred ovog vremena, idi iz Srbije, tebe cenim i poštujem jer si iskren.

- Lalat doktor nikada nije dao na sebe! I beži odavde na neko mesto gde će da te poštuju!

- Svako treba ovako da reaguje kad mu se napada porodica, posebno deca od strane nekog magarca koji sport pretvara u bljuvotine i udara na svoj narod, zato smo tu gde jesmo baš zbog takvih kao taj provokator, treba ga najsurovije kazniti! Podrška za Lalatovića!

- Užas! Nedopustivo ponasanje navijača, sramno, jadno i bedno. Srbijo jadna li si, Lalatović izuzetno korektan lik, opravdana njegova reakcija. A ova junačina bi za ovo trebalo da završi u zatvoru, ali ustav u Srbiji ne postoji, Srbija se gasi, kulture nema, ježim se i pitam gde zivim.

- Lalate, sve si u pravu. Bio sam na utakmici na Zapadu 2, ali nisam vređao Lalata. Radnički je bolje igrao, celu utakmicu je dominirao, a navijači Napretka sa tribine Zapad 2 su ga vređali samo zato što je Napredak bio lošiji tim na terenu a što se tiče ovog novinara ovaj je sramota za novinarstvo i smatram da treba da dobije momentalni otkaz.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Popovic

pre 5 godina

Ni grobari a ni cigani nisu bili na utakmici da bi mogli da daju komentare sa konferencije za novinare.E pa gospodo grobari i cigani vas Lalatovic je od pocetka utakmice pokazivao srednji prst publici a kod prvog gola radnickog kome je prethodio ofsajd petorice igraca radnickog gestakulirao je neprimereno,pa je samim tim izazvao gledaoce koji su mu na njegove provokacije adekvatno odgovorile,a necudi sto ga i cigani i grobari brane,pa dobili su brata blizanca

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija