• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

19.12.2018

07:04

MIŠKOVIĆ SMESTIO LALATOVIĆU! Predsednik Napretka namerno izazvao incident na konferenciji!

Fudbal

MIŠKOVIĆ SMESTIO LALATOVIĆU! Predsednik Napretka namerno izazvao incident na konferenciji!

Podeli vest

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović naseo je na provokacije predsednika kruševačkog Napretka Marka Miškovića

Lalatović je izgubio živce u ponedeljak na konferenciji za medije u Kruševcu nakon što ga je, po Miškovićevom nalogu, napala portparolka domaćeg kluba.

Radnički je pobedio u Kruševcu 2:1 u 21. kolu Superlige, a navijači Napretka su tokom meča vređali Lalatovića pominjući mu pritom bivšu suprugu i decu. Strateg Nišlija, koji je 2014. vodio Napredak, u jednom trenutku pokazao je srednji prst ka glavnoj tribini. Portparolka Valentina Vasić ga je potom, uoči konferencije za štampu, pitala da li je taj gest bio upućen upravi njegovog bivšeg kluba ili sadašnjeg (?!).

Da je Lalatović žrtva smišljene provokacije uveren je i predsednik Nišlija Ivica Tončev.


- To je bio smišljen atak na Nenada Lalatovića i Radnički apsolutno staje iza svog trenera. Žalićemo se nadležnim institucijama zbog ovoga. I portparolka Napretka se ponela neprofesionalno. Njen posao je da najavi trenere na konferenciji, a ne da postavlja pitanja. To bi novinari trebalo da rade. Ona je tim pitanjem indirektno izazvala incident - ističe Tončev za portal Telegraf.rs.

Vređao ga novinar

Uvek pod tenzijom


Trener Napretka Milorad Kosanović smatra da čitav događaj nije bio toliko dramatičan.
- Dečko je stalno pod tenzijom, teško to kontroliše. Kad mene nije poslušao, onda znam kako mu je bilo jer mene i poštuje i voli. Nije lepo, nije pristojno, nije u redu, ali mislim da će se izviniti, sigurno mu je žalije nego svima nama. Dobar je čovek. Nije bilo strašno kao što deluje - tvrdi Kosanović.

Lalatović je očigledno bio svestan da je to pitanje postavio Mišković, s kojim je nekad sarađivao, pa je žestoko odgovorio.

- Jeste li vi psovali moje dete, da te pitam ja? Ne? Onda nemoj da mi postavljaš takva pitanja. Kako te nije sramota da me to pitaš? Moja deca su se rodila ovde dok sam radio, ginuo sam za ovaj klub i spasio ga ispadanja iz lige. Ja znam ko te je naučio da postavljaš ovakva pitanja. Je l' to onaj što danas nije došao na utakmicu? - urlao je Lalatović na Vasićevu, aludirajući na nekog od čelnika kluba.

Potom je Lalatovića iz čista mira počeo da vređa i novinar lokalnog portala Stevan Milutinović.

- Puši bre ku*ac, majmune, ja sam te psovao - rekao je Milutinović, na šta je Lalatović odgovorio salvom uvreda. Situacija se smirila tek nakon što je trener Radničkog napustio stadion.

Predsednik Napretka Marko Mišković je potvrdio da je Nenad Lalatović mislio na njega kad je pitao portparolku ko joj je tražio da ga provocira.

- Funkcija predsednika kluba koju časno i pošteno obavljam daje mi za pravo da ne prisustvujem svakoj utakmici. Nisam došao na meč protiv Radničkog iz razloga jako dobro poznatih i gospodinu Lalatoviću i srpskoj fudbalskoj javnosti. Moje prisustvo utakmicama FK Napredak nije obavezujuće ni po jednom pravilniku FSS i UEFA - kaže Mišković.

Nenad Lalatović tokom utorka nije bio dostupan, a kako su nam u klubu rekli, ugasio je telefone da bi se odmorio od svega.

LALATOVIĆ ŠOKIRAO NIŠLIJE: Imam ozbiljne ponude, ovo je možda moj poslednji meč na "Čairu"!

PORTPAROL NAPRETKA: Žrtva sam nasilja nad ženama, Lalatović će odgovarati pred FSS, UEFA ...

(VIDEO) NEZAPAMĆEN SKANDAL U KRUŠEVCU! Uličarske uvrede za Lalatovića, ali ni on nije ostao dužan!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Inspektor MUPa

pre 5 godina

Част и поштење да стоји у истој реченици са Мишковићима!!! Ма, дајте, молим вас!

Laki

pre 5 godina

bravo meso majstore. pokazao si i mišković i kvazi novinarima gde im je mesto. znam da si ni o revoltiran provokativnim pitanjem plavuše, i njoj si dobro odgovorio. samo si na provokaciju onog ... trebalo je da mu odgovori s složenijim. znam da je teško izdržati se kad ti neko vredna porodicu. a marko mišković koji je sve to naručio, je ustvari oličenje čoveka kome nije mesto u sportu.

Amater

pre 5 godina

U PRAVU SI MISKO TI I NA SUDU NISI U OBAVEZI DA DOLAZIS A KAMOLI NA UTAKMICE...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija