• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2018

21:57

OGLASIO SE NENAD LALATOVIĆ: Srbija je videla nad kim je vršeno nasilje, neka narod donese sud!

Fudbal

OGLASIO SE NENAD LALATOVIĆ: Srbija je videla nad kim je vršeno nasilje, neka narod donese sud!

Podeli vest

Trener fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović izjavio je da je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje posle utakmice sa Napretkom

Lalatović je naveo je da je ovo "prvi i poslednji" put da se oglašava vezano za dešavanja u Kruševcu. Istakao je da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice. 

- Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv  - kazao je lalatović.

Osvrnuo se Lalatović i na reči portparola Napretka Valentine Vasić iz saopštenja gde ona tvrdi da je bila žrtva nasilja.

- Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen 'kruševački scenario' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve dešavalo i narod neka sam donese sud - naveo je Lalatović u izjavi dostavljenoj agenciji Beta. 

Dešavanja posle utakmice između Napretka i Radničkog u ponedeljak u Kruševcu izazvala su veliku buru u javnosti.  Portparolka Napretka Valentina Vasić je posle utakmice neuobičajeno, provokativnim pitanjem Lalatoviću, počela konferenciju za novinare. 

Ona ga je pitala kome je bio upućen srednji prst, rukovodstvu Radničkog ili Napretka, na šta je Lalatović nju pitao da li mu je ona psovala dete. Na to se nadovezao jedan od prisutnih u sali, za koga je Napredak kasnije tvrdio da je novinar lokalnog portala, a koji je vređao Lalatovića. 

Potom su usledile međusobne uvrede, a neke su bile upućene i Vasićevoj od strane Lalatovića. 

Usledila su saopštenja oba kluba, a Valentina Vasić je Lalatovića u poslednjem optužila za nasilje nad ženama. Na njenu stranu stao je i predsednik Napretka Marko Mišković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jusernejm

pre 5 godina

Jel vi botovi znate da je nasilje kad neko nekog zaista tuce a ne verbalna svadja?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija