• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2018

23:01

(VIDEO) BLEDI SITI IMAO SREĆE, posle penala do polufinala Liga kupa!

Fudbal

(VIDEO) BLEDI SITI IMAO SREĆE, posle penala do polufinala Liga kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u polufinale Liga kupa pošto su pobedili Lester siti posle boljeg izvođenja penala 3:1, nakon 90 minuta igre bilo je 1:1

 

Utakmica na "King Pauer stadionu" protekla je u dominaciji gostiju, koji su stigli i do ranog vođstva, kada je  Kevin de Brejne  u 14. minutu sa oko 20 metara  pogodio za 1:0.  Potom su početkom drugog poluvremena prilike da overe trijumf propustili  Serhio Aguero i Rijad Mahrez, posle čega je usledila kazna. 

Ndidi je poslao odličnu loptu preko odbrane do Marka Olbrajtona, a rezervista Lestera je poslao u suprotni gornji ugao za 1:1. 


Do kraja nije bilo golova pa su usledili jedanaesterci. "Građani" dobili penal seriju sa 3:1, najviše zahvaljujući očajnim šutevima domaćih igrača.

Megvajer i Gundogan su bili precizni u prvoj seriji, a onda su u drugoj seriji i Fluks i Sterling bili neprecizni, a Sterling se obrukao jer je pokušao "panenku".  Medison je vrlo slabo šutirao u trećoj seriji, dok je Gabrijel Žesus bio precizan i doneo prednost Sitiju. Sonjuču, štoper Lester je šutira  loše, pa je Murić ponovo odbranio i postao heroj Sitija, a Zinčenko je potvrdio pobedu.


Do polufinala je stigao i Barton koji je minimalnim rezultatom eliminisao Midlsbro. U preostala dva četvrtfinalna susreta sastaju se Arsenal i Totenhem, odnosno Čelsi i Bornmut.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija