• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2018

17:47

TRAŽIM KLUB ZA NAREDNIH 20 GODINA! Jokanović: U Fulamu me nisu zarezivali za transfere

Fudbal

TRAŽIM KLUB ZA NAREDNIH 20 GODINA! Jokanović: U Fulamu me nisu zarezivali za transfere

Podeli vest

U neobičnoj poziciji pred nadolazeće praznike našao se srpski trener Slaviša Jokanović, koji će posle četiri godine dočekati Božić bez angažmana

Jokanović je nedavno ostao bez posla u Fulamu, a sada rasterećno osluškuje ponude i bira klub u kome će, kako je naveo, provesti bar dve decenije.

Odmoran sam, spreman za posao i nadam se nekom pozivu. Želim da nastavim sa radom, nadam se da ću naći nešto što bih radio u narednih 20 godina. Gde? Svet je velik, ne mogu da odgovorim na to pitanje - rekao je Jokanović u intervjuu za Miror.

(FOTO) JOKANOVIĆ SE EMOTIVNIM PISMOM OPROSTIO OD FULAMA: Mogli smo da preokrenemo stvari, ali...

Zatim je otvoreno pričao o problemima sa kojima se suočavao u Fulamu tokom trogodišnjeg boravka navodeći da se u jednom od najskupljih prelaznih rokova gotovo da nije ni pitao.

Mogao bih da se žalim na razne stvari koje su bile u te tri godine u Fulamu, ali ne i u poslednja tri meseca i možda je u tome i moja najveća greška! Ako me pitate da li sam se pitao oko transfera, onda ću reći da je moje učešće u svemu tome bilo minimalno. Mnogi menadžeri se žale na situaciju, nije to samo u Fulamu, Žoze Murinjo je rekao nešto slično o smeru u kojem ide fudbal - iskren je bio Jokanović. 

Popularni Jokan se osvrnuo i na srpskog napadača Aleksandra Mitrovića rekavši da je najbolji fudbaler u izvoru FSS-a sam zaslužan za ugovor koji je dobio u Fulamu.

- Na kraju, sve je u tome čija je završna reč. Ljudi kažu, doveo si Mitrovića u junu. Ne, to nije istina. Mitrović je potpisao jer je postizao golove, navijači su ga želeli i sebi je sam povećao cenu tim golovima. Ali razumem savremeni fudbal, kako klub funkcioniše i mogu da se saglasim ili ne sa potezima kluba. Mnogi tako rade. Neki vam samo daju igrače i kažu vam, napravi od njih tim - naveo je Jokanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija