• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2018

23:20

NE ZNAM DA LI BAJERN IMA PARA ZA JOVIĆA I REBIĆA! Predsednik Ajntrahta načepio Bavarce

Fudbal

NE ZNAM DA LI BAJERN IMA PARA ZA JOVIĆA I REBIĆA! Predsednik Ajntrahta načepio Bavarce

Podeli vest

Predsednik Ajntrahta iz Frankfurta Peter Fišer nije siguran da je minhenski Bajern platežno dovoljno sposoban da u jednom prelaznom roku dovede Luku Jovića i Anta Rebića

Srpsko-hrvatski dvojac bundesligaša iz Frankfurta nalazi se već neko vreme na radaru velikog Bajerna, ali za sada ništa konkretno nije urađeno tim povodom (osim pisanja lokalnih medija da je prvak Nemačke odustao od Jovića).

Ne znam koliko je popunjen Bajernov račun i da li ima para da kupi Jovića i Rebića istovremeno, ali u svakom slučaju bih tačno znao kog od njih bih zadržao - zapitao se Fišer u izjavi za "Sport 1".

S obzirom na dobre igre u Evropi i mesto na tabeli Bundeslige koje nagoveštava da će se međunarodne utakmice i dogodine igrati u Frankfurtu, u Ajntrahtu ne bi da krune tim.

Nijednog se igrača nećemo lako odreći ili ga pokloniti. Ako budemo uspeli, zadržaćemo ih, a to će nam značiti za evropske utakmice - naveo je Fišer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija