• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2018

22:12

(VIDEO) ČUKNULA GA PA UBIO BOGA U NJOJ! Bivši fudbaler Aston Vile nasrnuo na nesrećnu ženu

Fudbal

(VIDEO) ČUKNULA GA PA UBIO BOGA U NJOJ! Bivši fudbaler Aston Vile nasrnuo na nesrećnu ženu

Podeli vest

Jezova scena viđena je na jednom parkingu u Engleskoj kada je nekada velika nada Aston Vile Rikardo Kalder nasrnuo na jednu ženu nanevši joj ozbiljne telesne povrede

Kalder je izašao iz svog automobila i krenuo u raspravu sa mladom ženom na parkingu, koja je potom čuknula njegovom Mercedesa, što je poslužilo kao povod za konačan obračun sa njom.

Tek tada je usledila jeziva scena, kada je Kalder (koji trenutno nema klub) počeo da nasrće na ženu i žestoko je udara nogama, dok je ona sedela u autobobilu.

Zbog siline udaraca, ona je zadobila modirce i posekotine po celom telu, a Kaleder je useo da joj i polomi jedan prst.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 5 godina

A sta trebao da radi? Da joj se izvinjava sto ga je namerno i zakacila a potom udarila i namerno ga provocirala? Sta je trazila dobila je i malo je.

Jagodinac

pre 5 godina

Ocigkedno je da se njih dvoje poznaju. Od tolikog oarkinga ona je morala da se parkira bas pored njega. I nije ga bas chuknula. Namerno je udarila njegov automobil. Inace Britanke su ludache kao i njihovi mushkarci. Neizivljeni, pijani, nevaspitani...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija