• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2019

23:04

(VIDEO) MITRA NIJE HTELO, ALI LUKU JESTE! Milivojević pogodio u pobedi protiv Vulverthemptona, novi trijumf Junajteda

Fudbal

(VIDEO) MITRA NIJE HTELO, ALI LUKU JESTE! Milivojević pogodio u pobedi protiv Vulverthemptona, novi trijumf Junajteda

Podeli vest

Ono što nije pošlo za nogom napadaču Fulama Aleksandru Mitroviću protiv Vulverhemptona prethodne nedelje, uspelo je Luki Milivojeviću koji je u 95. minutu sa penala potvrdio pobedu Kristal Palasa protiv "vukova" 2:0

Kristal Palas je rutinski slavio u gostima protiv Vulvsa u 21. kolu Premijer lige, a srpski vezista je nakon faula nad Vilfredom Zahom iskoristio jedanaesterac i potvrdio važan trijumf.

Prethodno je Ajev u 83. doneo vođstvo ekipi iz predgrađa Londona.

Na ruku Palasu ide i novi trijumf Mančester junajteda, koji je na "Sent Džejms Parku" bio bolji od Njukasla 2:0. "Svrake" je načeo Romelu Lukaku u 64. minutu, a Belgijanac je bio zaslužan i za drugi gol "crvenih đavola" pošto je učestvovao u akciji koju je okonačao Markus Rašford u 80. minutu.

Palas se tako odvojio četiri boda od Njukasla, a Junajted je sa trećim trijumfom u nizu od odlaska Murinja i dolaska Solskijera došao do šeste pozicije.

Uzbudljiv meč odigran je u Bornmutu gde je domaći tim posle dva gola zaostatka stigao do 3:3 protiv Votforda. Čelsi je odigrao mršavih 0:0 protiv Sautempona na domaćem terenu, Vest Hem i Brajton su igrali 2:2, a Hadersfild je bio bolji od Barnlija kod kuće i slavio sa 2:1.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija