• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2019

12:04

PRIJOVIĆU OD ARAPA 450.000 EVRA MESEČNO I LUDAČKI BONUSI! Srbin u ponedeljak potpisuje za Al Itihad!

Fudbal

PRIJOVIĆU OD ARAPA 450.000 EVRA MESEČNO I LUDAČKI BONUSI! Srbin u ponedeljak potpisuje za Al Itihad!

Podeli vest

Srpski napadač Aleksandar Prijović u ponedeljak bi trebalo da potpiše ugovor sa Al Itihadom, koji sa klupe vodi Slaven Bilić

Kako tvrde grčki mediji, čelnici dva kluba u Solunu su zaključili posao, Prijović će u ponedeljak doputovati u Džedu i to preko Beograda, a posle završnih pregleda i medicinskih testova trebalo bi da potpiše ugovor. 

PAOK nije želeo da proda srpskog napadača, ali na kraju su Grci ipak popustili, nisu mogli da odbiju 10 miliona evra. S druge strane, kako su mediji minulih dana pisali, Prijović će navodno zarađivati 450.000 evra mesečno.

Navodno, bogati Arapi pored sjajne plate daju Srbinu i neviđene bonuse. Za svaki postignut gol Prijović će dobiti 25.000 evra, a u slučaju pobede 50.000. U prošloj kalendarskoj godini za PAOK postigao je 25 golova, pa vi računajte...

Pored Al Itihada za Prijovića su bili zaintertesovani Bordo i dva kluba iz Čempionšipa, ali finansijski nisu mogli da se nadmeću sa Arapima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija