• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

23:45

KRISTIJANO JE NAGRABUSIO! Policija Las Vegasa izdala nalog za uzimanje Ronaldovog DNK

Fudbal

KRISTIJANO JE NAGRABUSIO! Policija Las Vegasa izdala nalog za uzimanje Ronaldovog DNK

Podeli vest

Policija Las Vegasa izdala nalog za uzimanje DNK Kristijana Ronalda, fudbalera Juventusa kao deo istrage slučaja silovanja koji je Portugalac navodno počinio

Ketrin Majorga optužila je Kristijan Ronalda da ju je silovao u hotelu 2009. godine, a on je sve optužbe negirao preko s advokata. 

Ronaldov DNK mogao bi biti ključan, jer ako se dokaže  da je uz Ketrin,  DNK na haljini i Kristijanov, Portugalac bi zaista mogao da se nađe u velikom problemu.

Amerikanka je optužila napadača “stare dame” da je 13. juna 2009. godine silovao u jednom hotelu u Las Vegasu, u njegovom apartmanu. Osam godina kasnije se predomislila i odlučila da ga tuži, posle čega je Ronaldo izjavio da je u pitanju lažna vest i samo želja da se postane poznat preko njegovog imena.

Amerikanka je poručila da joj je Portugalac platio 375.000 dolara da ćuti, ali da je kasnije odlučila da ipak želi istina da izađe na videlo.

RONALDO JE BRUTALNA LAŽOVČINA I PSIHOPATA! Bivša devojka portugalskog fudbalera šokirala svet

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija