• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2019

18:04

(VIDEO) MINIMALAC LIVERPULA, LOŠ DAN ZA SRBE! Salah sa "kreča" srušio Brajton, porazi Mitra i Luke

Fudbal

(VIDEO) MINIMALAC LIVERPULA, LOŠ DAN ZA SRBE! Salah sa "kreča" srušio Brajton, porazi Mitra i Luke

Podeli vest

Lider na tabeli Premijer lige Liverpul slavio je u gostima protiv Brajtona 1:0 golom Mohameda Salaha iz jedanaesterca

Nije to bila blistava partija izabranika Jirgena Klopa, ali se ubraja u onu šampiosku po kojoj timovi čak i kada ne briljiraju osvajaju bodove.

Tako se desilo i ovog popodneva kada je Salah u 50. minutu bez problema izveo penal kojim je rešen duel na "Enfildu" i uvećana razlika na plus sedam u odnosu na drugoplasirani Mančester siti, koji za dva dana igra protiv Vulverhemptona.

Ovo 22. kolo u najjačem engleskom šampionatu neće po dobrom pamtiti srpski fudbaleri. Fulam našeg Aleskandra Mitrovića je poražen na gostovanju Barnliju 2:1, bez obzira što je preko Širlea poveo već u drugom minutu. Domaći su do kraja meča preokrenuli autogolovima Brajana i Odoija u 20. i 23. minutu.

Ništa bolje nije prošao ni Kristal Palas našeg Luke Milivojevića koji je poražen na domaćem terenu protiv Votforda. Domaći tim je poveo u 38. minutu autogolom Ketkarta, a preokret Vortfordu doneli su isti fudbaler u 67. i Kleverli u 74. minutu.

Kardif i Hadersfild su odigrali bez golova što ide u prilog Fulamu koji je ostao na plus tri u odnosu na fenjeraša, dok je Sautempton napravio iznenađenje i slavio na gostovanju Lesteru sa 2:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija