• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2019

17:08

(VIDEO) KUP ITALIJE: Kijeza za pet minuta odveo Fiorentinu u četvrtinale

Fudbal

(VIDEO) KUP ITALIJE: Kijeza za pet minuta odveo Fiorentinu u četvrtinale

Podeli vest

Fiorentina se plasirala u četvrtinale Kupa Italije pošto je savladala Torino rezultatom 2:0, strelac oba pogotka bio je Federiko Kijeza

Posle prvih 45 minuta igre nije bilo golova, pa je delovao da ni posle 90 minuta igre neće biti pobednika. Međutim, finiš utakmice pripao je "violi". 

U 87. minutu Simeone je istrčao kontru a njegovu akciju je odlično ispratio Federiko Kijeza koji je sa oko sedam metara poslao loptu u mrežu za 1:0.

Samo pet minuta kasnije u drugom minutu sudijske nadoknade 21-godišnji napadač overio je pobedu ekipe iz Firence. Kijeza je ovoga puta sam istrčao jednu brzu kontru i završio je na najbolji način za konačnih 2:0.
 

 

KUP ITALIJE


Osmina finala

Nedelja
Torino - Fjorentina 0:2 (0:0)
(Kjeza 87, 90+2)

Inter - Benevento 18.00
Napoli - Sasuolo 20.45


Subota
Lacio - Novara 4:1 (4:0)
(Alberto 12, Imobile 20, 35, 45+3 - Eusepi 47pen)

Sampdorija - Milan 0:2 (0:0, 0:0)
(Kutrone 102, 108)

Bolonja - Juventus 0:2 (0:1)
(Bernardeski 9, Kean 49)


Ponedeljak
Kaljari - Atalanta 17.30
Roma - Virtus Entela 21.00



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija