• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

24.01.2019

22:01

SPREMAJU SE ZA NASTAVAK SZONE! Napredak pojačao redove, pa otišao u Antaliju!

Fudbal

SPREMAJU SE ZA NASTAVAK SZONE! Napredak pojačao redove, pa otišao u Antaliju!

Podeli vest

Posle dovođenja šestorice fudbalera, kruševaćki FK Napredak je pojačao i upravu kluba, a vreme od danas, 24. januara do 9. februara, provešće u sunčanoj Antaliji, gde će odigrati četiri pripremne utakmice, potvrđeno je u ovom klubu

Odlukom predsednika kluba Marka Miškovića, Bojan Miladinović - Kapka imenovan je za potpredsednika FK Napredak. On je, kako je objavio ovaj klub, odmah svlačionicu zamenio kancelarijom i ozbiljno se uhvatio ukoštac sa tekućim situacijama.

Miloš Zukanović (22) ,došao je iz Red Stara (Francuska) i ogovor sa Čarapanima potpisao na dve godine. Stefan Deak ( 27) došao je iz madjarskog Honveda. Ugovor je potpisao na godinu dana. Ivan Đorić (23) zadnji vezni dolazi iz OFK Bačke i ugovor je potpisao na dve godine. Nikola Aksentijević (25) dolazi iz niškog Radničkog, igra na poziciji desnog beka, a ugovor sa Ćarapanima potpisao je do maja 2020. godine. Krsta Bojić ( 19) dolazi iz Bežanije i igra na pozivciji veznog igrača . Miljan Vukadinović (26), najbolji strelac Zemuna dolazi u Napredak sa postignutih 11 pogodaka u jesenjem delu sezone.

- Probaćemo da ponovo napravimo tim koji igra fudbal, pa ćemo videti kako će se razvijati prolečni deo prvenstva- rekao je šef Stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović.

Naperdak će u periodu od 24. januara do 9. februara u Antaliji odigrati četiri pripremne utakmice, 28 januara protivnik je gruzijski Saburtalo, 30. januara Akademija Pandev, 02. februara Karpati i 05. februara FK Sarajevo.

Nastavak šampionata zakazan je za 16. februar, kada Napredak gostuje Voždovcu u okviru 22. kola Superlige Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija