• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

17:25

(VIDEO) BAJERN POČISTIO ŠTUTGART ZA ŠESTI TRIJUMF U NIZU! Nezaustavljivi Bavarci zaboravili na krizu

Fudbal

(VIDEO) BAJERN POČISTIO ŠTUTGART ZA ŠESTI TRIJUMF U NIZU! Nezaustavljivi Bavarci zaboravili na krizu

Podeli vest

Fudbaleri minhenskog Bajerna nastavljaju u odličnom ritmu da gaze kroz Bundesligu, a dobru formu nastavili su i u meču protiv Štrutgarta nad kojim su izvojevali ubedljivu pobedu 4:1 u pretposlednjem meču 19. kola Bundeslige

Ekipa Nika Kovača povela je već u petom minutu golom Tijaga Alkantare, a gosti sa juga Nemačke došli su do poravnanja preko Donisa u 26. minutu.

Ovim rezultatom je i okončano prvo poluvreme, a nastavak je doneo promenu rezultata u 55. minutu kada je Genter, inače asistent kod izjednačujućeg gola Štutgarta, autogolom vratio prednost Bajernu.

Levandovski je 10 minuta kasnije propustio priliku da sa penala uveća prednost domaćih, ali to nije propustio Gorecka koji je 71. minutu doneo ubedljivih 3:1. Konačnih 4:1 delo je Levandovskog u 84. minutu kojim je Bajern stigao do 42. boda i šeste pobede u nizu.

Bavarci  sada zaostaju šest bodova za prvoplasiranom Borusijom iz Dortmunda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija